Alventa - pozitívne skúsenosti
Ahojte, včera mi doktorka miesto seraxatu/ nezaberal dobre/ zmenila na alventu. čítam samé negatívne recenzie, má niekto pozitívnu skúsenosť?
ďakujem
@esselte Pomohla vam na úzkosti taka vysoká dávka?
Prosím vás užíva niektoré Paretin a aleventu ja som dnes bola na kontrolu užívala som Peretin ráno celú a na obed polku a teráz mi dal aleventu ráno celú 75 a na obed Paretin užívate takú kombinácii niekto.
@johoda ahoj, toto mám za sebou. Mala som doktorku ktorá mi lieky stále vysadzovala a vždy sa to vrátilo . Zmenila som doktora a moja podmienka bola nevysadzovat lieky . Od septembra som bola 3x chorá, naposledy teraz od 27.12 , 3tyzdne som ležala jak mŕtvola. Samozrejme k tomu depka, panika, triaška. Pred 2t mi zvýšil dávku, ráno mám 75mg , obed 37,5 a k tomu neurol ,25. Zajtra idem na kontrolu ale ešte to nie je ono.
@fando bože ale to že dvoje rôzne AD Peretin čo som užívala tak na obed a ráno dal aleventu moje nervi a to preto že som mu povedala že u mňa problém pretrváva že stále nemám stabilitu tlak mi skáče ktorí sa zatiaľ nepodarilo kardiologovi nastaviť bolestí celej chrbtice pálenie jazyka problém z očami a keď si z tým nevedia radí doktori tak samozrejme psychického a človek sa napchava AD a problemi stále čo samozrejme to trvá už dlho tak už aj psychický nie som v pohode bože ale 2 rôzne AD povedala som mu že nech nedáva tak povedal že keď nebude lepšie tak naspäť na Paretin
@fando tak zrovna dnes som čítala,že za psychickými problémami (dokonca sa to zistilo u schizofrenikov) môžu byť parazity, hlavne vtedy, keď antidepresiva nezaberajú, dokážu napadnúť centrálny nervový systém, meniť povahu, nálady, rôzne komplikácie, prečo mačky (tak cistotne zviera) odcervujeme 3x do roka a myslíme si, že nás sa to netýka?Človek je vraj stvorený tak, aby dokázal zvládnuť stresové situácie a veľa ľudí berie antidepresiva možno len preto, že doktori nenašli tú pravú príčinu problémov
@johoda presné sté to napísali mňa tiež dupuju AD a ja mám stále problémi zo žalúdkom chrbticou očami jazykom no darmo vravím že aké problemi mám spravili so.mna debila i keď jasné že človek pri dlhodobých problémový keď nevie vôbec fungovať zvládať bežné vecí tak už aj tá psychická nie je ok.
@janka2112 baby ahojte vraciam sa so skusenostou.
Takze asi 8 mesiacov som brala alventu.
Ale v novmberi som musela zvysit na dve tbl za den. Pri jednej tbol skusenosti,, Mala som nepravidelne vyprázdňovanie A dosť problémy s tým ehm, suché oči, zhoršený zrak, zhoršena pokožka a ešte som si to tak nejak extra neuvedomovala pri tej jednej tabletke ale keď sme to zvýšili na dve Tak ma začali bolieť kĺby ovela sa mi zase zhoršil zrak a tá zápcha bola taká že som nešla absolútne vôbec na wécko bez toho aby som si nedala nejaké preháňadlá a eh koža sa mi tiez zhoršila, boleli má klby. Takže sme ich vymenili tie lieky, poslúžili ale momentálne som prešla na brintelix A myslím si že je to super voľba.
Zatial 6.tbl a citim sa najlepsie ako som sa doteraz citila. Nie ospalo, ale sviezo, plna energie. Uvidime casom. Ale vdacna som, ze mi nesposobil prechod katastrofu psychicku. Drzte sa a prajem co najviac krasnych chvil
@29467 na voľno sú nejaké prírodné lieky (pozrite na internete), no Ivermektin je u nás iba na predpis, v niektorých štátoch sa predáva bežne, skúste sa porozprávať s doktorom alebo ho skúste zohnať v cudzine ( nechápem, lebo to nieje liek, ktorý spôsobuje nejaké nežiaduce účinky, skôr to bude o biznise)
@29467
@johoda neviem, či ste niekedy prekonali boreliozu, ale ak ste si nieje vedomý, že by ste ju mali, skúste poprosiť lekára, aby vám urobil testy na boreliozu ( alebo si vymyslite nejaké príznaky, ak to inak nepôjde, bolesti kĺbov, únava napr.), ak budete mať vysoké Igg, tiež to môže poukazovať na parazity (aj keď doktori vám budú tvrdiť, že je to z prekonanej boreliozy)Viem, o čom hovorím.
@johoda prekonala som boreliozu ktorá nebola liečená roky až pred rokom keď mi zobrala obvodná odber tak prišli všetky výsledky zlé na prekonanu boreliozu poslala ma infekčné dali 2 antibiotikách a to bolo všetko pótom zása zobrali odber výsledky nebolí ešte dobré a doktora na infekčnom že to už nikdy nebudem mať dobré a odchod a problému mám stále.
@29467 no vo vašom prípade, keď ste mali tú boreliozu, tie problémy môžete mať asi aj z nej, parazity sa zisťujú zo stolice, ale len niektoré takto dokážu zachytiť, keby boli v iných orgánoch, tak sa to ťažko zisťuje,doktori to neriešia, možno by ste mali vyskúšať biorezonanciu, skúste pozisťovať, kde ju vo vašom okolí robia
@nela22323 ahoj,no ja presne ti isté, ale to už bolo dávno, tiež som ,,bojovala'',prvý týždeň mi naozaj nebolo veľmi dobre,ale potom to prešlo a postupne mi začalo byť super,ak aj budeš mať nežiadúce účinky, mali by do týždňa ustúpiť,ja na Alventu nedopustim, zmenila mi život,konečne ma zasa bavil život, nebola som podráždená a ukričaná, ak ti zaberie ako mne,budeš rada,že si sa na to dala,život s ňou je oveľa jednoduchší,pred ňou som brala iné lieky a z nich mi bolo naozaj zle a neprešlo to ani po týždni, tak mi dal lekár Alventu,myslím si, že aj tvoj lekár by ti ich zmenil za iné, ak ti ani po týždni nebude lepšie a možno ti nebude vôbec zle,určite by si ich mala vyskúšať, ak ti zaberú ako mne, tak druhý krát do nich pôjdeš bez strachu,držím palce

@derdia ja sa teda zajtra poradím s lekárom a uvidím čo mi povie.