icon

Ambulofóbia - strach z chôdze

slavkaku
20. dec 2022

Ahojte,

prosím vás hľadám niekoho kto sa liečil, vyliečil alebo sa momentálne lieči z ambulofóbie - je to strach z chôdze a zo státia...chcela by som si vymeniť skúsenosti, povzbudiť sa, dať si rady... alebo ak tu je niekto kto by vedel pomôcť to prekonať
ďakujem pekne

mamadievcatiek
20. dec 2022

@slavkaku Nikdy som o tomto nepočula ale určite treba ísť k odborníkovi.

beata_k
20. dec 2022

@slavkaku Ty alebo dieta?

slavkaku
autor
20. dec 2022

@beata_k - ja

beata_k
20. dec 2022

@slavkaku Mozem sa opytat ako sa to prejavuje? Bojis sa vstat zo stolicky a spravit krok? Sa bojis, ze spadnes? Pytam sa len zo zvedavosti, nemusis odpovedat.

liv1
20. dec 2022

Nie, ale kedze tieto strachy fobie su poprepajane 1. psycholog, 2. psychiater - nie nutne, alebo hypnoterapeut, kineziologia. A nemas na co cakat. Cim skor zacnes tym skor z toho budes von. Drzim palce ✊

slavkaku
autor
20. dec 2022

@beata_k - doma chodím, v byte sa necítim ohrozená...ale von z bytu už nevýjdem, cítím strach, začne sa mi motať v hlave, mám pocit že spadnem :(

beata_k
20. dec 2022

@slavkaku A ty nemas skor strach z ludi? Lebo kto sa boji pavukov, tak mu je jedno, ci dnu alebo von.

liv1
20. dec 2022

@slavkaku s tym sa da pekne pracovat neboj sa. Len potrebujes urobit prvy krok a vyhladat odbornika 😉

mamadievcatiek
20. dec 2022

@slavkaku Nechodíš ani do obchodu,na prechádzky alebo do práce? Alebo chodíš a prekonávaš to?

ikonica
20. dec 2022

To bude akor agorafobia ak ti nerobi problem chodit po byte....

slavkaku
autor
20. dec 2022

@liv1 chodím k odborníkom už 2 roky. Antidepresiva, lieky, terapie.. Nikto sa s tým v živote nestretol

bloodymery
3. sep 2023

@slavkaku ahoj. Ja tym trpim od roku 2020 po uraze hlavy, páde v domácnosti. Doteraz som sa z toho nedostala. Ako si na tom aktuálne?

hladamematku
3. sep 2023

mas agarofobiu to akym odbornikom chodis? pobrala by som im diplomy

iveta16161616
Odpoveď bola odstránená
iveta16161616
Odpoveď bola odstránená
iveta16161616
Odpoveď bola odstránená
iveta16161616
Odpoveď bola odstránená
iveta16161616