Androgénna alopécia
Ahojte. Viem ze na temu androgennej alopecie je zalozenych mnoho diskusii, ale aj tAk opatovne otvaram tuto temu. Poďme zhrnut vsetky rady, tipy a triky co k tejto dg mame. Podotykam overene - suplementy, strava, lieky, liecba, lekari, mozne priciny choroby a pod. Pls vyvarujme sa bludom typu zihlavovy sampon, to na AGU skutocne nezabera.
Aktualne som v stadiu, ze uz mi to dost zacina presvitat nad celom a korunou a som z toho na nervy. Za kazdy podnetny prispevok vopred dakujem ❤️
divím sa že ti neodporučili tzv .biologicku liečbu , v bb v roosveltke ju robia ale vysledky neviem
viac skusenosti s týmto maju v čechách aj vysledky s totálnou alopeciou
mala by si mat vyšetrenia aj u endokrinolaga a reumatologa
protilatky zistené ale s tými ti na sk moc nepohnu ,pokrčia ramenami
predpokladam že u mudr máš všetko ok , viem o pripade v rodine kde zhoršila rapidne alopeciu po očkovani ale na sk ti budu tvrdit že nie , v čechách ti povedia ano mame tu také pripady , či ju spustila sa len dohaduje , ale to zhoršenie vychadza jedine čo by mohlo byt ešte ani len ten stres tam nebol
je aj stranka združenie ohladne alopecie , ked si viac radia baby bezvlaskov.sk
A čo všetko si skúsila? Minoxidyl, LED čapica, saw palmeto, ...každý má inú liečbu, ale v podstate je to autoimunitné ochorenie, je možné že po liečbe sa stav opäť zhorší
ako prvé treba všetky vyšetrenia, očné, zubné, krčné, gynekológ, enodokrinológ, samozrejme riešiť to cestou trichológie, a potom biotín, vit. D, , zinok, určite šampóny, ktoré sú šetrné k vlasom, pokožke hlavy, potom methionín v tabletkách, vtierať minorgu aspoň 5 %, beloderem, locoid crelo - kortikoidy, byť bez stresu, choroby, každý infekt v tele, pôsobí na vlasy, imunitu , a nakoniec biologická liečba - naplánovaná na január 2026 , toto je moja skúsenosť za 4 roky
@anonym_6e344e máš s tým skúsenosti? Pomohlo?
@niki35 ano, kolegyni narastli vlasy🙂
Baby z coho pozostava biologicka liecba?ja uvazujem o transplantacii v turecku.
Baby snažíte sa to nejak schovať? Uprvujete si vlasy tak nejak aby nebolo vidno holé miesta?

Biologicka liecba