Antabus - dávky
Chcem vyliečiť manžela dávkami antabusu. Bojím sa, že ho môžem zabiť. Aké dávky treba, aby mu bolo zle, ale nezabila ho? A áno, už sa dá kúpiť bez predpisu.
@viestta Nemá žiadne problémy. Pije cez víkend, ale všimla som si zmenu správania.Je toho moc 😔
Nevyliečis ho. Skôr či neskôr to to bude jasne. To on musí liečiť sebe. Ty ho môžeš maximálne tak podporovať
Toto si citat asi nechcela, ale toto je pravda
@pribinak Pýtala som sa, že ak mu naordinujem malé dávky antabusu, či ho môžem zabiť.
V prvom rade, ak on sam sa nechce liecit, tak antabus je ti na dve veci...
Nie si lekar, aby si "ordinovala" mnozstvo takych liekov. Samozrejme, ze mu mozes poriadne poskodit.
Si normálna???prečo nejdete k psychiatrovi sa poradiť veď možno potrebuje aj lieky na úzkosť, depresiu alkoholici trpia fyzicky aj psychicky.To už fakt môže liečiť každý.A nechce sa mi veriť, že je bez predpisu
@mondolina Napr. do jedla. On si dáva strašne pozor na jedlo. Z čoho mu je zle, tak to nebude.
myslíš že to v jedle nebude cítiť? no neviem či je toto cesta....
Pozri dávkovanie nájdeš ľahko na nete, ale to čo sa chystáš urobiť nie je ok. Nijako to nie je ok.
Ano môžeš ho tým zabiť...
@naloxon Pri akých dávkach?
Nečítala si leták možná kóma?treba najprv človeka detoxikovať ...okrem toho oni im pri normálnej liečbe antabusom dajú aj piť alkohol, aby sa dovracali a získali nechuť.Potrebujes, aby sa mu niečo stalo a skončil v nemocnici a prídu na to?Veď to môžeš ísť do basy.Na to sú psychiatri, ktorí študujú roky čo mu majú dať.Ides na to úplne zle ani neviem ako Ta to mohlo napadnúť.Treba liečenie na pár mesiacov, psychoterapie, zistiť prečo pije čo je spustac, v akom je štádiu..ake má iné zdr.problemy.Možno mu bude stačiť len ambulantná liečba ja poznám jedného, ktorý bol na Prednej hore odvtedy je na antidepresívach a iných liekoch mal malé zlyhania, ale vždy sa vrátil na správnu cestu.Si ochotná celý život žiť s bombou pri nohe?zbytočne mu to dáš on musí sám pochopiť, že sa upije, keď neskončí a pracovať na sebe.Aj Beňovej manžel zomrel ako mladý chlap..
Okrem toho záleží koľko čoho denne pil podľa toho sa dá dávka...
Veď si pozri pribalovy leták...ale tak ako si to predstavuješ tak to určite nepôjde.
😶