icon

Antibiotiká po laparoskopickej operácii slepého čreva

aimy11
28. aug 2025

Ahojte,
som po operacii 5-ty den. Zaujimalo by ma ake antibiotika ste dostali na doma?
Ja som dostala Ciphin500 na 5 dni ale uz po prvej tabletke mi prislo velmi zle. Obvodna mi odporucila vysadit a nebrat dalej nic. Ale neviem co si o tom mysliet.
Na penicilin som alergicka.

Dakujem 🍀

anonym_fc7e28
28. aug 2025

Spýtala by som sa chirurga.

aimy11
autor
28. aug 2025
@anonym_fc7e28

Spýtala by som sa chirurga.

@anonym_fc7e28 ano, uz som sa dovolala a ani on nechcel dat nic. Mala som obavy tak vypisal Dalacin.. aj tak som vsak zvedava ako su na tom ostatni..

hugigugin
28. aug 2025
@aimy11

@anonym_fc7e28 ano, uz som sa dovolala a ani on nechcel dat nic. Mala som obavy tak vypisal Dalacin.. aj tak som vsak zvedava ako su na tom ostatni..

@aimy11 žiadne lieky som nebrala

taktotedanie
28. aug 2025
@aimy11

@aimy11 ze niekto iny nebral neznamena ze ty nemusis alebo by si nemala
Zavisi od toho v akom stave si sla na tu operaciu a ako to crevo vyzeralo, ak vypisal dalacin ber

aimy11
autor
28. aug 2025
@taktotedanie

@aimy11 ze niekto iny nebral neznamena ze ty nemusis alebo by si nemala
Zavisi od toho v akom stave si sla na tu operaciu a ako to crevo vyzeralo, ak vypisal dalacin ber

@taktotedanie samozrejme ze ho brat budem ale on mi ho nechcel predpisat, preto sa pytam ako to mali ostatni. Ci mali lieky alebo nie. Pripadne ake.

bielasovicka
28. aug 2025

Podľa mňa sa pýtaš zbytočne. Lebo každý človek dostáva lieky podľa svojej diagnózy.

siegi
28. aug 2025

@aimy11 ja som dostavala atb len intravenozne kym som bola hospitalizovana a to ma operovali v hodine 12tej, crevo tesne pred prasknutim, vysoke hodnoty crp aj leukocytov