icon

Antidepresíva Elicea - skúsenosti

sasen123
17. mar 2021

Ahojte 🙂 .. aké máte skúsenosti s užívaním antidepresív Elicea ?;) ďakujem za odpovede 🙂

Strana
z2
donuliena
7. dec 2022

@sasen123 ahoj prave som ho zacala uzivat asi tyzden,presla som nan z alventy.....zatial akokeby pocity strachu odchadzali,ale citim unavu,bolest svalov,v noci sa par krat zobudim....ucinok ze vraj nabieha dlho,uzivas ich a ako sa mas?kedy ti zacali zaberat? 🙂

mariesivakova
4. mar 2023

@donuliena prosim vas mozte mi poradit? Me psychiatr tiez napisal Eliceu 10 ale mam brat polovicku zozaciatku rano a o tyzden celu no mam strach z novych tabletok a mam 3 deti bojim sa aby sa mi neco nestalo k tomu mam este tetaniu za kazdu radu ako prekonat strach z toho ze zoberiem tabletku dakujem

donuliena
5. mar 2023

@mariesivakova brali ste predtym nejake antidepresiva?ja beriem dlhodobo alventu,a z novych liekov mam tiez panicky strach,mnohe napr.elicea aj triticco mi spobovali bolesti na hrudi ,utekala som na ekg no hroza .Je elicea vase prve AD?moze vam sadnut u kazdeho je to ine,neda,sa,to takto poradit,ale ja uz alventu nevymenim za ziadne,hoci som sa ju pokusala vysadit neda,sa a ze vraj nesposobuje zavislost,klamu sposobuje a velku

mariesivakova
5. mar 2023

@donuliena ano raz uzivala serlift ale toto som dostala prvy raz uz ich mam doma tri dny no este som sa neodvazila zobrat viete preto sa pytam na radu ako to prekonat dakujem pekne ze ste mi napisala vazim si to
@donuliena

mariesivakova
Autor odpoveď zmazal
mariesivakova
5. mar 2023

@donuliena
co keby som zacala tak dva dny brat po ctvrtince a potom povicku normalne ako mam mam totiz stale strach dnes uz som vyndala ze zoberiem no nezobrala som mozem zacat takto dakujem pekne

erikakissova101
Autor odpoveď zmazal
summersunny94
1. sep 2023

@malinoismum ahoj môžem sa spýtať prečo si užívala Eliceu? 🙂

castania
23. apr 2024

@gretka123gretka Prosim, AD si začala brať kôli zavratom? Ja sa tým teraz hrozné trápim. Čaká ma MRI ale počítam že neukáže nič. Ake zavrate si mala? A zabrali AD? Ďakujem

gretka123gretka
24. apr 2024

@castania závraty boli hrozne neskôr sa pridalo aj zvracanie.
Dva, tri krát do týždňa. Prišlo to z ničoho nič. Vyskočil tlak a začal závrat. Áno lieky pomohli ale alventa .
Od vtedy mám pokoj.

arabela55
13. jún 2024

@sasen123 ahojte mali ste niekto problém s prehĺtaním a pomohli vám tie lieky elicea?

sany101
27. mar 2025

@andreafa a pomohla na to tá Elicea?

sany101
27. mar 2025

@arabela55 toto by aj mňa zaujímalo..

arabela55
27. mar 2025

@sany101 mne nepomohla zatiaľ ☹

humeyra
13. máj 2025
@malinoismum

@savmebej Tiež som to tvrdila ale MUDr ma vyviedol z omylu - a vlastne mi povedal že je to dosť logické že proste z tých tabl sa nepribera ale z jedla 🙂))))
Máš väčšiu chuť do jedla, či si to už uvedomuješ alebo nie 🙂

@malinoismum nevysvetlil ti to úplne, @savmebej má pravdu. Niektoré antidepresiva môžu do určitej miery meniť metabolizmus tukov, takže áno, môže sa priberať z elicei 🙂

Strana
z2