Antidepresíva Elicea - skúsenosti
Ahojte 🙂 .. aké máte skúsenosti s užívaním antidepresív Elicea ?;) ďakujem za odpovede 🙂
@donuliena prosim vas mozte mi poradit? Me psychiatr tiez napisal Eliceu 10 ale mam brat polovicku zozaciatku rano a o tyzden celu no mam strach z novych tabletok a mam 3 deti bojim sa aby sa mi neco nestalo k tomu mam este tetaniu za kazdu radu ako prekonat strach z toho ze zoberiem tabletku dakujem
@mariesivakova brali ste predtym nejake antidepresiva?ja beriem dlhodobo alventu,a z novych liekov mam tiez panicky strach,mnohe napr.elicea aj triticco mi spobovali bolesti na hrudi ,utekala som na ekg no hroza .Je elicea vase prve AD?moze vam sadnut u kazdeho je to ine,neda,sa,to takto poradit,ale ja uz alventu nevymenim za ziadne,hoci som sa ju pokusala vysadit neda,sa a ze vraj nesposobuje zavislost,klamu sposobuje a velku
@donuliena
co keby som zacala tak dva dny brat po ctvrtince a potom povicku normalne ako mam mam totiz stale strach dnes uz som vyndala ze zoberiem no nezobrala som mozem zacat takto dakujem pekne
@malinoismum ahoj môžem sa spýtať prečo si užívala Eliceu? 🙂
@gretka123gretka Prosim, AD si začala brať kôli zavratom? Ja sa tým teraz hrozné trápim. Čaká ma MRI ale počítam že neukáže nič. Ake zavrate si mala? A zabrali AD? Ďakujem
@castania závraty boli hrozne neskôr sa pridalo aj zvracanie.
Dva, tri krát do týždňa. Prišlo to z ničoho nič. Vyskočil tlak a začal závrat. Áno lieky pomohli ale alventa .
Od vtedy mám pokoj.
@savmebej Tiež som to tvrdila ale MUDr ma vyviedol z omylu - a vlastne mi povedal že je to dosť logické že proste z tých tabl sa nepribera ale z jedla 🙂))))
Máš väčšiu chuť do jedla, či si to už uvedomuješ alebo nie 🙂
@malinoismum nevysvetlil ti to úplne, @savmebej má pravdu. Niektoré antidepresiva môžu do určitej miery meniť metabolizmus tukov, takže áno, môže sa priberať z elicei 🙂

@sasen123 ahoj prave som ho zacala uzivat asi tyzden,presla som nan z alventy.....zatial akokeby pocity strachu odchadzali,ale citim unavu,bolest svalov,v noci sa par krat zobudim....ucinok ze vraj nabieha dlho,uzivas ich a ako sa mas?kedy ti zacali zaberat? 🙂