Antidepresíva mi pridali silné úzkosti
Je to možné že mi AD Trittiko... pridali silné úzkosti ? + obavy a vtieravé myšlienky... áno mám OCD... ale nikdy som také silné úzkosti a také vyčerpávajuce stavy nemal :( + myšlienky.... je to hrozné... ono to vždy príde najviac večer... okolo pol noci... akokeby úzkostný záchvať... všetko to začalo keď som začal brať Trittiko... pomoc
Mám aj myšlienky na samovraždu keď mám tie úzkosti :((( čo mám robiť... teraz beriem frontin a spitomin no zatiaľ nič moc... včera som mal zasa ten záchvat akokeby
@rolandik no musím to prebrať so psychiatričkou poriadne... no niekedy mám pocit že mi len hádže lieky na slepo... skúša na mne všetko :( sama nevie že čo ako... ja ju nesúdim, no chcel by som... aby mi bolo lepšie... a nie ešte horšie vďaka AD.. lebo ona je taká že rychlo rychlo všetko... nemá čas
@maximilie píšeš že s ľuďmi čo berú ad to ide po rokoch dolu vodou. Ale keby ich nebrali tak by na tom boli oveľa horšie.
@bebemonika Je to veľmi scestny názor. Len aby takýchto názorov bolo čím menej. Ďalej je zbytočné písať.
@katkati Teraz trochu nechápem... Môj názor je scestný? (Prepáč pár nocí poriadne nespím, tak mi to nedopína 😅)
@deti95060810 Ok, ale načo o tom hovoriť práve pod týmto príspevkom?
@bebemonika pri takomto názore na psychické poruchy a choroby je zbytočné sa rozpisovať. Myslím, že svoj názor nezmenis.
@katkati Okej, ja som naozaj mimo, ale fakt nechápem, čo také zlé som napísala.
@bebemonika Veľmi sa ospravedlňujem, chcela som reagovať na @maximilie. Tiež som unavená a mám teplotu. Sorry, mrzí ma to.
@katkati Sa mi to aj nezdalo, ale ďakujem, že sme si to vysvetlili. Prajem veľa zdravia a skoré uzdravenie 🙏🙂.
@katkati pozri sa koľko denne pribúda tém s depresiami. Je to podľa teba normálne??? Podľa mňa nie. Už pri strachu zo zubára tu niekto uteká ku psychológovi. Nehadzem všetkých do jedného vreca ok?! Chápem, že sú situácie , kedy naozaj sa inak nedá. Ale bola tu téma so študentkou čo sa zrútila lebo si nevie vybaviť prax. Tak toto pokladám za labilnu osobu a myslím, že kopu problémov sa dá riešiť aj inak ako hneď liekmi. Ale.dnes už každá téma začína : choď za psychológom.... Potrebuješ antidepresíva. . .
Je mi vás ľúto.
Veľa ľudí si privodí plno problémov... ale vlastnou chybou.... a potom plačú... ale niektorí za svoje problémy nemôžu.. taký je život... život si nevyberáš, to on si vyberá teba.... a je to pravda... veď, ja som sa nehlásil, že chcem prísť na ten svet
@maximilie ak niekomu výhori serotonín v hlave šport ani priatelia mu nepomôžu
@maximilie kočky, veď sa nehádajte už.... každý má iný pohľad na AD a aj na to všetko ( na svet ) ... je zbytočné to riešiť hádkou cez písmenka.... 🙂 keď niekto chce brať AD, tak nech berie... je to jeho život... a každý ma pravo si robiť v živote čo chce, čo uzná za vhodné... čo mu je najlepšie
@maximilie tá študentka som bola ja... A áno, možno som labilná, ale nepríde mi to správne takto rozprávať o niekom o kom nevieš nič. A úprimne nebolo to len, že si nevie vybaviť prax, nevieš čo všetko preto robila. Fakt ti neprajem zažiť to čo som zažila (okej možno si zažila horšie veci, ale si silnejšia). Máš jedno obrovské šťastie a to, že netrpíš depresiou ani ničím podobným. Dosť ma toto zasiahlo. Mne je ľúto teba, že nevieš pochopiť, to čo prežívajú títo ľudia.
@sjack taká.mensia výmena názorov 👍 problemy treba riešiť a nie lepiť pred nimi oči
To je všetko z mojej strany
Problémy sa len nakopuju, dávky zvyšujú... Moje skúsenosti v okolí. Poznám 3 ženy čo to brali. 1 je už mŕtva, druhá na psychiatrii a zrejme sa už odtiaľ tak skoro nedostane a o tretej neviem nič, len viem že pribrala 40kg a bola vysmiata ako slniečko, pôsobila ako zdrogovana, šťastná a spokojná so životom. Nechcem sa naozaj hádať, len sa mi nepáči, ako sa hlavne mladé ženy naor. pre blbu prax dajú hneď na tabletky, namiesto toho aby sa snažili.
Mrzí ma ak niekoho môj názor veľmi uráža a dotýka sa. Ja neviem prečo mna vždy trápilo keď som videla ze sa niekomu ubližuje, keď vidím že niekto robí hlúposť, ... Nie je mi to jedno, neviem prečo. Možno preto mám potrebu vyjadriť svoj názor aby tá druhá strana sa aspoň zamyslela.
@bebemonika na tvojom mieste tie lieky neberiem. Ešte zajtra idem do každej škôlky po ceste a nejdem domov kým to nevybavim. A ak chces, prípravy ti pošlem koľko len chces.... Ale vyries ten problém, neutekám pred ním a nedopuj sa oblbovakmi
@vlcik1 vyzerá, že už tu nechodí, ale tiež by ma to zaujimalo

@rolandik nie vždy.... asi 30 perc. populácie sa musí opakovane vracať k liekom AD.... aby bolo jasné, 30 perc z vyliečených ľudí ktorí brali AD....hádam som to napísala že aj niekto pochopil....