icon

Betadine čipky

diaszoky
5. nov 2021

Ahotje baby uzivali ste betadine cipky pomohli vam? Lebo mne nepomohol ani macmirror ani dalacin. Dr mi predpisala polygynac ale v lekarni mi poradili, ze ked mi macmirror nepomohol tak mi nepomoze ani polygynac a radsej mam vyskusat betadine mate skusenosti? Dakujem

diaszoky
autor
5. nov 2021

@diaszoky
@adriannasvk a ty mas napr vytoky alebo zapach? Ja nic zntoho chvalabohu cize toez je to divnee

adriannasvk
5. nov 2021

@diaszoky ja uz mam aj speci vytery aj na imuno som bola 😒

adriannasvk
5. nov 2021

@diaszoky nie nemam nic z toho

diaszoky
autor
5. nov 2021

@adriannasvk vazne?? A nedali ti nieake imunologicke lieky??? A nemas daku alergiu na potraviny mlieko alebo co ze vraj aj to moze mat spojitost

diaszoky
autor
5. nov 2021

@adriannasvk tak uz potom nechapem a ako casto to mas mas mykozy ci bakt. Vaginozy?

adriannasvk
6. nov 2021

@diaszoky nic mi nedali,nemam ani alergiu na nic...no mykozy nemavam mala som raz nejaku infekciu ale,ze lwn ojedinele,vtedy som 1x dostala polygynax na 6 dni,pomohlo ale po dobrati sa zase vratilo a dr,ze on nevie co s tym,ze to muselo byt dost na 6 dni a tak som sa sama doma nejak motkala s tym potom mi vyslo nieco zase v dec to som uz aj teplotu mala tak na 12 dni dal a konecne klud bol chvilu,ked to zase zacalo tak dalacin v juni a od vtedy bol klud do teraz cca,zase to citim,mna aj po sexe vsetko potom stipe,ja uz neviem fakt 🙄

simsalabim
6. nov 2021

@diaszoky
@adriannasvk skuste dlhsie nieco na zvlhcenie posvovovej sliznice (napr. Vagisan) kombinovat s probiotikami.Mnoho zien ma problemy so suchou sliznicou a ani o tom nevie.
A do uvahy moze este prichadzat laktobaciloza. Precitajte si o tom daco.

adriannasvk
6. nov 2021

@simsalabim prosim ta a ako je mozne,ze to vytery neukazu? Ci sa toto nezistuje? Skusim sa popytat na to dr. Dakujem za tip😊u mna sedi skor to palenie iba pri pohl.styku,jemne rezanie citim obcas a vytok mam taky hustejsi ale taky som mavala vzdy tak neviem 🙄 budem v pondelok volat dr.

renata1405
6. nov 2021

@diaszoky kupila som si ich sama tiez po macmirore kt. nezabrali ani mne ale ja som mala zmiesanu infekciu potom uz chyteny aj mocovy mechur takze som sa dlho z toho dostavala

simsalabim
6. nov 2021

@adriannasvk Vyter ukaze iba pritomnost laktobacilov, nie ich pocet. U nas to nie je cielene vysetrenie. A zvlhcrnie sliznice sa nevysetruje

renata1405
6. nov 2021

@diaszoky len ty mas vlastne aku dg. alebo teda problem?

ctrl
6. nov 2021

@diaszoky

https://www.youtube.com/watch?v=aqFbOFVIP8g

Odporúčam pozrieť si toto video .
Novy produkt na trhu pre ženy .

adriannasvk
6. nov 2021

@simsalabim super,dakujem za info. Poriesim to s dr.😊

diaszoky
autor
6. nov 2021

@simsalabim tie laktobacily aj mne napadli a mam suchu posvu naozaj pretoze ani globuly mi nejdu dnu strcit

diaszoky
autor
6. nov 2021

@renata1405 taky ze mam palenie zvecsa aj svrbenie ale skor palenie vyter negativny. Dr mi kazala kupit vagisan mi hovorila, ze je to pribioticy krem ale to nieje probioticky krem tak ja som si ho nekupila a tak mi dala dalacin macmirror zmiernili priznaky iba na chvilu a teraz som di davala probiotika krasne mi uvolnia vsetko ale iba na pol dna

simsalabim
6. nov 2021

@diaszoky Skus teda nieco na zvlhcenie - napr Vagisan. Aspon 2 tyzdne. Diskomfort moze sposobovat sucho v posve.

ctrl
6. nov 2021

@diaszoky tak ako ti napísala
@simsalabim ak sama pociťuješ suchost tak Vagisan ti určite zaberie , mám osobnú skúsenosť

diaszoky
autor
6. nov 2021

@simsalabim ok uz som si dala mucogyne lebo ten mam doma ci vahisan je lepsi? Teraz som uz z toho blazon ze co mam skusat a dokedy dr mi povedala ze 2x denne si mam davat a malo by uz po tretom dni ulavit . A nevies naco teda na ake zakaldne mykozy a bakterie beru dr vyter?

diaszoky
autor
6. nov 2021

@ctrl pocitujem ale neviem ci z toho ze som si davala globule alebo z toho ze tam ta suxhost bola aj predtym. Ona mi nepovedala ze mozem mat suchu posvu ze to nemusi byt mykoza kebyze my to povie kupim hned. Ale ona mi iba sekla ze kupte si vagisan a o probiotikach mi vravea ze si mam kupit ale ja osm junpochopila tak ze ten krem je probioticky preto aom si ho aj nekupila dufam ze ten mucogyne je dobry ci

renata1405
6. nov 2021

Potom ti odporucam hydrofemin ten je podla mna najlepsi

diaszoky
autor
6. nov 2021

@renata1405 dik baby ako dlho ho mam skusat ekdy sa my ma uz ulavit?

renata1405
6. nov 2021

@diaszoky mne po hydrofemin bolo dobre hned po 1 uziti

diaszoky
autor
6. nov 2021

@renata1405 oo super tak dakujem

ctrl
6. nov 2021

@diaszoky jednou z príčin palenia čo som mala aj ja veeeelmi dlho je aj suchost v posve ( opakovane vyteri na všetky baktérie boli neg. ) . Na trhu je viacej prípravkov ako Hydrofemin Mucogyne no mne nezabrali ale to neznamená že tebe nezaberú , mne zabral Vagisan krem . On nie je probioticky krem, je to krem ktorý sa používa pri suchosti v pošve .
Plus k tomu beriem 1x tyzdenne Gynimun Intym probiotika do posvy a som dlhodobo bez problémov.

diaszoky
autor
6. nov 2021

@ctrl do certa toto mi aj dr kazala lenze ona mi to nevysvetlila ze kupte si toto a toto vobec mi to nevysvetlila nieco o probiotikach hovorila a nepovedala kupte si lebo mozte mat suchu posvu ja som myslela ze je to koli probiotikam och nervy take mam ze az!!

diaszoky
autor
6. nov 2021

@ctrl vsetkos om si kupila a vsgisan uz mam aplikovany tak dufam ze zaberie drz prsty

ctrl
6. nov 2021

@diaszoky držím palce po Macrimore Dalacine a Polygynaxe máš rozvrátene posvove prostredie tu sú dôležité probiotika do posvy .
Pozri si tuto stránku. Budes mat lepší prehľad.
https://www.facebook.com/gynimun.sk/

diaszoky
autor
Autor odpoveď zmazal
diaszoky
autor
7. nov 2021

@ctrl zistila som ze probio ktore beriem obsahuju lactobacily takze nebiem ci nebude vela teraz pokracovat s gynimun

diaszoky
autor
7. nov 2021

@diaszoky vcera som si dala vagisan myslela som si ze mimposva zhori to aj ty si
Mala po 1.krat? Teraz rano som si dala druhyraz no ktovie aku ulavu nevidim:/ pojdem asi zajtra k dr lebo ten tyzden mam dowolenku a ja uz enchcem skusat zase den po dni a zas utekat z prace och☹️