icon

Bez zadných zubov

23. nov 2022

Ahojte,ako by ste to riešili keby ste boli bez zadných zubov?Na ľavej strane mi chýbajú hore aj dole 2 posledné stoličky.Na pravej strane mi chýbajú aj hore aj dole posledné 4 zuby.Spolu mi chýba 12 zubov.Mam tam len ďasno,popravde vyzerá to ako to nazvať divne.Ked sa smejem není to vidno keďže je to vzadu.No ako to riešiť, treba tam mať zuby kvôli jedeniu hryzaniu?Či dá sa žiť aj bez zadných zubov?Bohužiaľ neskoro som sa dala na opravu zubov a nedalo sa tie zadné už zachrániť,museli ísť von.

Strana
z2
autor
23. nov 2022

@mirka2418 Ty si koľko platila za implantáty?

7kikuska7
23. nov 2022

Takže máš 2 možnosti len :
1.implantat
2. Snimatelna nahrada
Mostík sa dá riešiť iba v prípade, že sú zuby pred a za medzerou - co ty nespĺňas

mirka2418
23. nov 2022

ešte zatiaľ len za zavedenie implantátov som platila, uvidím v januári potom keď to budem celé platiť

algida17
4. nov 2025
@mirka2418

ešte zatiaľ len za zavedenie implantátov som platila, uvidím v januári potom keď to budem celé platiť

@mirka2418 dobrý deň, môžem sa opýtať ako vám to dopadlo? Nebolia vás tie implantáty?

mirka2418
5. nov 2025
@algida17

@mirka2418 dobrý deň, môžem sa opýtať ako vám to dopadlo? Nebolia vás tie implantáty?

@algida17 nie nebolia ma vôbec, veľmi som spokojná, hore mám 6 implantátov, na tom 12-členný zirkónový mostík a ešte mi robil aj dole, na jednej strane mám dole 2 implantáty a na druhej dole 1 implantát 🙂

Strana
z2