icon

Bezpečné jednorazové lieky na spanie pre dôkladný spánok

viktoooria
30. apr 2024

Prosím, o radu na lieky na spanie. Ziadne agresívne, len jednorazovo pôsobiace a tuhý spánok. Ide o to, že sa potrebujem dostať manželovi do mobilu, pravdepodobne mi je neverný. Avšak stále ho má v rukách, dokonca aj v noci ho má pod hlavou, teda nie je žiadna šanca aby som mu ho zobrala. Ďakujem a prosím neosuzdujte ma. Chcem vedieť či má zmysel pokračovať v manželstve alebo nie.
PS: máme spolu 3r.dceru a som v 6m tehotenstva.

haley7897
30. apr 2024

Začnime tým, ze nie, ty nechceš lieky na spanie. Zdrogovat niekoho je trestný čin a je jedno ako nevinný sa ti tvoj zámer zdá. Čokoľvek by si v tom mobile našla, musíš byť pripravená sa podľa toho zariadiť. Ak si na to pripravená, nepotrebujes zdrogovat svojho manžela, môžeš ho pokojne konfrontovať. Čo ťa vracia do bodu A - zariadiť sa podľa jeho reakcie. Nevyrábaj si problémy 😑

syslik81
30. apr 2024

lieky na spanie ti predpise len doktor a kedze si tehu tak na to zabudni .. a je to aj trestny cin ... ak mu neveris konfrontuj ho .. bohuzial inak sa neda... alebo pockat az zaspi a skusit mu ho vytiahnut spod vankusa .. ale snad by si sa tak neponizila ..

stellarstar
30. apr 2024

Ty si dobrá 🤣👍 udávam ťa na políciu 😄

stellarstar
30. apr 2024

A ozaj komunikácia u vás je kde? Na bode mrazu?

viktoooria
autor
30. apr 2024

@stellarstar chápem, že nemáš pre toto pochopenie, zrejme si nikdy v takejto situácii neocitla.

viktoooria
autor
30. apr 2024

@syslik81 nikdy by som to neurobila, avšak situácia sa zhoršuje. Ale ďakujem za info ohľadom trestného činu. To určite nechcem aby zo išlo mimo zákon.

viktoooria
autor
30. apr 2024

@haley7897 určite nexcem nikoho zdrogovať. Ani náhodou. Zle si to asi pochopila. Veď práve potrebujem zistiť čo v tom telefóne je....aby som sa vedela zariadiť.

viktoooria
autor
30. apr 2024

@stellarstar no, dá sa to tak povedať. Žiaľ, niekedy sa človek nestihne čudovať ako rychlo sa dokáže zmeniť človek. 😢😭

haley7897
30. apr 2024

@viktoooria zdrogovat niekoho nemusíš len ilegálnymi drogami, spadá to do rovnakej kategórie aj keď niekomu bez jeho vedomia podas lieky.
Ty si musíš rozmyslieť ako sa ideš zariadiť nech už bude situácia akákoľvek. Preber si v sebe alternatívy ktoré môžu nastať a ako sa v ktorom prípade zariadis. Čo urobíš ak sa prizná ze ta podvádza. Čo urobíš ak sa neprizná ale odmietne s tebou komunikovať - lebo to nieje o nič lepšia situácia a o nič viac perspektívny vzťah. V takom prípade ti môže byť jedno ci ma niekoho iného stále je úplne nepoužiteľný ako partner. Ak si toto preberies sama zo sebou a pripravis sa na akúkoľvek situáciu, vieš s nim viesť otvorený rozhovor. A podľa toho ako zareaguje alebo nebude mat vôľu a potrebu reagovať vôbec sa zariad.

deti95060810
30. apr 2024

predpísať ti predpíše lekár - aj obvodný.
len neviem ako to chceš tomu chudákovi dať. nasypeš do úst ? alebo do čaju? to sa nedá - všimne si.
podľa mňa s tebou trieskajú hormóny.

viktoooria
autor
30. apr 2024

@deti95060810 kiež by to boli hormóny. 🤔😢 Človek sa najskôr musí v takej situáciu ocitnúť aby to úplne pochopil.

viktoooria
autor
30. apr 2024

@haley7897 určite nexcen ísť mimo zákon, ale dik za reakciu.

stellarstar
30. apr 2024

@viktoooria ja viem svoje ústa otvoriť a s partnerom záležitosti odkomunikovať keby niečo. Treba mať trochu rozumu ale nie takto ako ty. Keby to bolo naopak tebe by sa to páčilo???

viktoooria
autor
30. apr 2024

@stellarstar no, kiež by to šlo si to odkomunikovať, keď komunikácia viazne len na pár slovách... Evidentne máš fajn priateľa, držím palce, nech vždy viete svoje problémy takto vyriešiť.
A nie. Myslím, že nepáčilo, ale ja nemám problém komunikovať. Ale pri konfrontácii chcem mať istotu a nie obviňovať bez dôkazov, len s domienkami.

stellarstar
30. apr 2024

@viktoooria áno mám fajn partnera krásnych 13 r. A vždy sme si vedeli veci odkomunikovať
Keď pri vašej komunikácií viazne iba pár slov tak si musíte na sebe popracovať.
Jednoducho si sandite a normálne s kľudným hlasom bez vykrikovania mu povedz čo si myslíš a opýtaj sa ho čo je vo veci. A ostatné je na ňom či sa ti prizna alebo nie

viktoooria
autor
30. apr 2024

@stellarstar presne toto som skúšala, avšak odpovede strohé o ničom nehovoriace s odpoveďou, že nič sa nedeje, všetko je v poriadku. Donedávna sme sa vedeli porozprávať, nemali sme žiadne heslá,resp. sme o nich vedeli, mobily boli bežné vyložené.....až donedávna. Prišla zmena správania, neskoršie príchody domov atď. a kdeže to nejde jedným spôsobom, hľadám ďalšie.

stellarstar
30. apr 2024

@viktoooria tak hľadaj ale nie také aby si mu uškodila na zdraví. Co by si robila keby si mu tajomne dala a dostal by zástavu srdca? Chceš pár rokov prežiť v base? Rozmýšľaj žena
A máš ešte jednu možnosť, zbal si veci a odíd od neho

bylinka25
1. máj 2024

@viktoooria Autorka, tie lieky potrebuješ na to, aby si nimi uspala manžela? Dobre tomu rozumiem? Aby si mohla pozrieť jeho mobil, aby si ho usvedčila z nevery?
Vieš o tom, že to je trestný čin, ako to tu už bolo spomínané?
Však si kľudne sadnite, ak nemá čo tajiť, tak ti ten mobil ukáže sám.
Myslím, že existujú aj beztrestné spôsoby, ako sa do telefónu dostať, čo je podľa mňa dosť ponižujúce, hrabať sa niekomu v telefóne.
Ak už silou-mocou chceš, pozri ho, keď sa bude sprchovať, tam snáď telefón neberie, či?

margotka17
1. máj 2024

A čo tak ho počkať s malou pred prácou, keď konci a pozvať ho na prechádzku do mesta, pokecať a zistiť čo sa deje? Možno má len problémy v práci a ty už hneď ideš do nevery.