Biela koža pod nechtami: Je znepokojujúca?
Ahojte prosím máte s tým niekto skúsenosť? mám to na 4 prstoch - na pravej ruke palec a ukazovák a na ľavej taktiež. je to biela koža pod nechtom.. ktorá ked prst obrátim smerom akoby som ukazovala na zem, tak sa mi to zmení na normálnu farbu. Máte s tým niekto skúsenosti? Môže to byť začiatok Raynaudového fenoménu alebo...?

@ildiko36 ale to nie je biela farba na nechtoch..ale tej kože pod tým. nechty mám v poriadku.. neodrastavaju mi biele..alebo s bielymi fľakmi🙂 viem aké fľaky sú keď je nedostatok vitamínov...
tuto je to také že keď ho preklopím dole tak sa mi akoby zakrví tá koža a farba je normálna..alebo keď si stlačím lôžko zospodu tak to chytí zas normálnu farbu...ale inak je veľmi biely... preto sa pýtam či to môže byť ten raynaudov..lebo tam belie koža
Skôr syndróm hypochondrie.
Keď ťa to tak trápi, chod kožnému.
@iva33333 dobrý deň, zatiaľ som to neriešila lebo som nebola u lekára..ale v apríli mam isť na jedno vyšetrenie tak sa tam na to opýtam a hádam budem vedieť viac 🙂
@iva33333 ja som to ukazovala na reumatologii či to nemože byť reynaudov a povedala, že nie že to je normálne.. a od kedy to mám všimam si veľmi aj nechty inych a veľmi veľa ľudí to má. tak som asi v kľudne :D
@iva33333 ja som to ukazovala na reumatologii či to nemože byť reynaudov a povedala, že nie že to je normálne.. a od kedy to mám všimam si veľmi aj nechty inych a veľmi veľa ľudí to má. tak som asi v kľudne :D
@bibcabi Mne praveze povedala reumato,ze to normalne nie je..Ale porobila mi vysetrenia a nenaslo sa nic..az na postcovid..Tak sa to tak uzavrelo
@bibcabi Mne praveze povedala reumato,ze to normalne nie je..Ale porobila mi vysetrenia a nenaslo sa nic..az na postcovid..Tak sa to tak uzavrelo
@iva33333 a ake testy vam robili?

@bibcabi tak ten syndrom urcite nie je, lebo mas prekrvene prsty, ta biela barba na nechtoch moze byt z nedostatku vytaminov ako zinok, stress a podobne..