icon

Biele hrudky pri menštruácii

paula2701
10. nov 2015

Ahojte, chcem sa opýtať na situáciu, či ste to už niektorá zažili.
Mávam pravidelnú menštruáciu, v dĺžke 4 dni. Min. mesiac som mala hrozne slaby menzes v trvaní 3 dni. Počas obdobia po tomto slabom menzese sa nám s partnerom stalo počas sexu, že som mala taká väčšie a hlavne tuhé biele hrudky, mal to aj on odomňa na penise (prvá vec, čo neviem, čo znamená) A teraz som dostala o 5 dni skor menštruáciu, jej konzistencie je veľmi slabá a zase sú tam také mini tuhé hrudky, celý mesiac ma neskutočne bolia prsia.
Chcem sa hlavne opýtať, na tie hrudky, či to z vás niektorá máva, mala. Ďakujem za odpovede 🙂

bonaqa2013
10. nov 2015

A čo takto test. Sprav a možno budeš prekvapená..... Dúfam že milo.

madana
10. nov 2015

@paula2701 podla mna mas kvasinky,vtedy mava zena taketo biele hrudky a aj partner po sexe.

zuzana315
10. nov 2015

Biely hrudkovity vytok moze naozaj znamenat kvasinky,byva sprevadzany aj svrbenim,palenim,stipanim alebo aj castym mocenim.

paula2701
autor
10. nov 2015

Ďakujem, urobím test a pôjdem aj na gyndu.

meluela
10. nov 2015

@paula2701 chod k lekarovi (najlepsie riesenie) alebo si kup v lekarni krem+tabletu proti kandidoze .. pre istotu mozno pred uzitim liekov aj ten test, i ked to je malo pravdepodobne

seahorse27
10. nov 2015

Mykoza - tu tehotenským testom nezistis.

madana
10. nov 2015

@paula2701 inak ten slaby menzes moze byt aj znakom Tvojho tehotenstva...a taktiez vela zien trpi mykozami prave v tomto tehu období

paula2701
autor
10. nov 2015

to mi je jasne ze tehotenskym testom mykozu nezistim 🙂 bola som v lekarni, kupila som si canesten, v baleni je aj tableta aj krem, a taktiez tehotensky test. dakujem ešte raz za odpovede.