Bioderma, Eucerin, La roche posay
Ahojte 🙂 aké máte skúsenosti s týmito kozmetikami ? ktoré z nich vám najviac pomohli ?
@mirka1611 tak v prvom rade uprava stravy ale na zaciatok asi precistenie organizmu, fakt by som zacala tym aloe vera gelom. Ja osobne by som zasla aj k homeopatovi. A neviem ako ste na tom s pohybom, ten je dolezity, aby creva pracovali...
Ae moze byt banalna alergia napriklad na lepok alebo mlieko, ktora nici creva. Treba skusat, experimentovat, jest vela surovej stravy.
@sirinka no nesom ten tip co chodi zhnednut do solarka,a pocas tehu ci dojcenia uz vobec nie...ale pred tehu som bola tak dva krat do tyzdna na 5minut a dobre mi to robilo na plet... vies ked ma niekto tak strasnu tvar,tak zrobi hocico co vidi ze mu aspon kusok robi dobre...ja viem ze je solarko skodlive...ale sebavedomie zeny je tak znicene koli tej pleti ze mi to bolo uz jedno... aaa lekarka mi uz predpisala aj roacutane ci ako sa volaju tie silne lieky..ale ked som si precitala tie strasne neziaduce ucinky tak som ich zatial nebrala...
Aha aka pekna tema prave vznikla... Mozno nacerpame inspiraciu 😉
@sirinka no sak jasne,len si myslim ze caje chodia aj po dvadsat minut kazdy druhy den tak tych 5minut by mi nemali sned az tak uskodit,aj ked clovek nikdy nevie... no pricina je urcite aj vznutra,bo ked pojedam sladkosti tak sa to hned ukaze,ale zase aj nehydratovana necistena plet je pricinou...
Inac kocky, objednavam Biodermu aj z francuzskych lekarni, niektore produkty su lacnejsie ako u nas.. Nechcem si tu robit reklamu, ale ak by ste mali oblubeny kremik alebo vodicku, piste mi do posty, obratom poslem ponuku
mojmu synovi ked mal exem, tak som davala Biodermu Po zinc a bola som spokojna, aj v zime teraz ho zasa pouzivam na tvaricku proti chladu
@mirka1611 ja by som ešte pridala A-Dermu, celý rad na atopickú kožu hlavne pre najmenšie deti "Exomega", používame už niekoľko rokov:
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
mne na akne pomaha vydim rozdiel od kozmeceuticky pletovy rad Bioclinic cistí pory a riesi problem akne pleti.
som spokojna maximalne- moja kozna tiez dokonca co com bola prekvapena 😅
Ja som pouzivala roky Avene, ale na radu lekarnikov som presla na lacnejsiu znacku Eucerin a som spokojna.... Mam citlivu plet, hned som cervena 🙂 Co sa tyka Biodermy, pocula som nie je az taka super, ako sa pise, ze ma len dobry marketing... Avsak neviem posudit, nikdy som tuto znacku nepouzivala... Kazdej pleti vyhovuje nieco ine.
U mna vyhrava bioderma. La Roche possay mne nesadol vobec a eucerin nic moc.
Ak by ste mali zaujem o La roche posay effaclar mozem posunut, pretoze mne tato kozmetika nesadla:(. Ide o cistiaci gel effaclar 400ml a tonikum 200ml
mne nesadla ani jedna. svrbela na tvary. vyse roka pouzivam excipial krem a jarishovu vodu a vyjde ma to mozno na 8€ na pol roka a tvar sa mi velmi zlepsila
Vyskusala som vsetky,Bioderma micelarna voda,ta sensitive,ruzova je uplne najlepsia na odlicovanie,a akurat som objavila krem la roch posay,ten nutricia rich alebo ako to je a je uple super,strasne mi sadol,od eucerinu som sa vyhadzala ale konzistencia kremu bola velmi dobra,skoda tych vyrazok,inak tiez dobry maju krem
Pre mňa Eucerin nič moc, aspoň čo som mala vzorky, nepríde mi to nič extra oproti napríklad cenovo dostupnejším značkám v drogériách ako Nivea, Dermacol atd.
Z Biodermy som vyskúšala viac produktov, určite odporúčam micerálnu vodu h2o , celú radu Atoderm, prípravky na opaľovanie a dobrý je aj krém na tvár z rady sensibio. Mám zmiešanú pleť, vyskúšala som aj viac prípravkov z rady sébium, ale tie mi až tak nesadli, nakoľko trocha vysušovali pleť. Aj ked sú účinné, neodporúčam radu sébium na zmiešanú pleť, iba ak na mastnú.
Z La Roche posay som veľa toho neskúsila, ale je mi tá značka celkom sympatická a mala som len pár vzoriek a s tými som bola celkom spokojná.
ahojte
tiež som mala veľmi dlho akné a podarilo sa mi ho konečne zbaviť v 25 rokoch ... objavila som OCM a je to fakt super, za seba môžem len odporúčať ... inak super bol gél od LRP ... krásne vysušil a vyhladil pleť a ostalo mi posledné balenie z ktorého som skoro nič neminula tak ak by mal niekto záujem ozvite sa 🙂 ponúknem dobrú cenu ...

@mirka1611 no ved to ze aj ja kojim..
ja som mala stale hroznu plet uz od asi 13tich rokoch mi to zacalo,teraz mam 23...su casy ked je to lepsie,horsie..nejak tak ze v lete je to lepsie,slnko a solarko mi robi velmi dobre...a v zime je to horsie,mne sa zrobia vyrazky este aj zo salu...vyrazky mam aj na chrbte a dekolte,umyvat sa musim len s detskymi mydielkami,parfem na oblast krku ci dekoltu tiez nemozem...kazdy necistota mi robi sarapatu...pred tehu som pouzivala Duac gel,ma sa pouzivat max niekolko mesiacov no ja som ho pouzivala roky..cista zavislost,kym som ho mala bolo ako tak dobre,ked som nemala horor...no prislo tehotenstvo,a kedze to je na baze antibiotickeho gelu radsej som to prestala pouzivat..a vtedy sa to zhorsilo este viac...a jednak som zacala mat strasne chute na sladke,ja som toho teda pojedla..a dodnes mam strasne rada sladke,no uz sa snazim aby som velmi sladkosti nejedla,no neviem odolat...inac ked zjem cokoladu hned vyjde nejaka ta vyrazticka navyse...jednak som alergicka,mala by som si davat pozor co zjem, co ja celkom nerobim..jasne ze to ide aj zvnutra...ale tak aj zvonku to treba cistit a cistit...a pri tak citlivej pleti je dolezite s cim...
@sirinka