icon

Blokáda hrudnej chrbtice

Včera o 20:49

Zdravím,
mám už mesiac problémy,
zvláštne pocity ako na infarkt, pichanie pod rebrami na ľavej strane, v strede hrudníka, slabosť ruky, občas nohy obe ľavé...niekedy cez deň pichnutie, tlak...pri srdci...
Dva krát som mala v noci akoby závrate spojené so zimnicou - podobné Panickemu ataky
Raz som si volala sanitku, lenže mi odporučili dať si magnézium
Spomínala som to aj pred mojou obvodnou lekárkou ktorá mi predpísala neurol vraj je to psychického pôvodu, lenže to si nemyslím. Neurol som nikdy neuzivala.
Prosím poraďte kto máte skúsenosti či to môže byť blokáda. Ďakujem

anonym_e89a8d
Včera o 20:54

Samozrejme že môže. Ja to mávam z nahromadeného stresu. Už ma odviezla aj sanitka pred Vianocami pár rokov dozadu keď to prišlo náhle. Lapala som po dychu a na hrudníku ako by mi niekto sedel. Nevedela som ani hovoriť. Odvtedy keď cítim tuhnutie medzi lopatkami hneď vyťahujem infra lampu, alpu a cvičenie na chrbát 😉 Snažím sa pretriedovať myšlienky a tlmiť moju samaritánsku povahu, keď pomáham všetkým naokolo, beriem si ich trápenia na plecia a potom mám takéto stavy.

anonym_225d97
Včera o 21:09

@anonym_autor ahoj. Aj tá bolí žalúdok, niečo iné? Nemás plytké dýchanie? Tetania?

anonym_61dca8
Včera o 21:30

@anonym_autor mala som to podobne ako ty a mam herniu hrudnej chrbtice, po rehabilitaciach a pravidelnom cviceni vsetky tieto stavy zmizli.

rozculena
Včera o 23:06

@anonym_autor tieto ataky ti kľudne môže vyvolávať chrbtica