Bojím sa ísť zajtra k zubárovi

14. máj 2024

Baby, aj vy máte taký strach zo zubára? 🤐 Ja si dávam dokopy zuby, každý jeden mám zlý, takže zajtra som chcela riešiť ďalší, ale ten, čo mi robil pred mesiacom, tak z toho mi vyteká hnis, no nebolí ma, iba trochu v ďasne cítim pri čistení ako keby som sa dotýkala nervu. Neviem, mám mu to spomenúť či? Zase sa zdržíme a ďalší zub bude robiť o tri mesiace až :( a nebude to trápne si pýtať injekciu?

vemi23
14. máj 2024

Urcite ano s hnisom nieje sranda dostava sa vam do krvy treba to urcite riesit! Nebojte sa podla toho co vam bude robit a ak je to moze a bojite sa pytajte si injekciu ... Ja som mala pocas tehotenstva zahnisane dasno pre zub ktorý bol uplne KO musela som ho dat von najst zubára ktorý taha pocas tehotenstva bolo narocne ale nasla som , zub mi tahali a ani som necitila nic ani injekciu som necitila ked mi daval fakt...

viestta
14. máj 2024

Samozrejme mu to spomen, tan hnisajuci zub sa sam nevylieci. A kludne si pytaj injekciu, zaplatis za nu

nicol_ka55
14. máj 2024

Zub sa len tak sam nevylieci, prenes sa cez to a mysli na to co to vsetko priniesie tvojmu zdraviu.

gemerka17
14. máj 2024

Pýtať injekciu??? Ma ti sám od seba ponúknuť ako prvé. Zubár zo stredoveku. Kvalita (podľa hnisajuceho už robeneho zuba), vedomosti a prístup je na bode mrazu. Zmeň zubára, ktorý vie ako sa pracuje v roku 2024. Raz tvoje zuby za to veľmi poďakuju. S nim teda mať lepšie zuby nebudeš.

kristie571
14. máj 2024

Mna sa vzdy dr aj sama pyta, ci davame injekciu, a snou ma nikdy nic neboli ani len naznak bolesti. Bez injekcie by som to nezvladla, som na to moc citlivka. Kludne si ju aj vypytaj ak to dr nenavrhne. Zuby si daj do poriadku a urcite spomen hnisajuci zub, od zubov sa odvijaju aj dalsie zdravotne problemy a zapaly v tele. Pozor na to.

autor
14. máj 2024

Dobre, tak mu to teda spomeniem. Robil mi dva vedľa seba, tak teraz netuším, ktorý nich to bude, lebo ten hnis ide spomedzi nich. Aj to tiež nie vždy, iba keď si vycucnem.

autor
14. máj 2024

A musí ísť nutne hnis iba zo zuba? Lebo už sa desím toho, ako mi ho bude znova celý rozoberať, keď ho už raz spravil 🙏

diewcatqoo
14. máj 2024

Preco by malo byt trapne pytat injekciu. Dnes uz snad ani neexistuje zubar, ktory robi bez anestezie. Moja zubarka vie, ze ja bez injekcie nedam ani ranu. A vobec sa k nej nebojim, lebo viem, ze to bude vzdy bezbolestne, este aj dasno mi natrie gelom, aby ma ani vpich nebolel. A ak nahodou niekde pritlaci alebo nieco, ze to nie je zrovna prijemne, tak sa mi 100x ospravedlnuje.

maxalla
14. máj 2024

V pohode si injekciu vypytaj. Mne robila s injekciou aj dentalnu hygienu, ked som mala jeden zub velmi citlivy. A aj o tom hnise urcite povedz.

rozculena
14. máj 2024

vymeň zubára....tento zaspal v roku 2000......

zuzka1117
14. máj 2024

Ja bez injekcie ani do kresla nesadam 😂

janulik2008
15. máj 2024

Hnis ries. To nie je sranda a co sa tyka injekcie mna sa hned ako prve pyta ci chcem 😀 nie je to trapne ;)

autor
15. máj 2024

Tak zvladla som to baby. Akurat ze mi povedal, ze ziadny hnis by mi odtial nemal tiect, ze to nemam ani zapalene - robil mi rtg, takze zo mna spravil hlupu. Ale vyplnil mi kanaliky na zube, ktory uz pripravil na korunku. Podla mna v tom bola chyba, ze stale neboli vyplnene. A podla mna sa na to ani nechystal, ale ok. Dufam, ze uz bude pokoj. PS: robil mi to bez anestezie, nestihla som ani poziadat. Vydrzala som to, nebolelo to az tak..

nelka93
15. máj 2024

Pýtať injekciu? Mňa sa ani nepýta a už rovno pichne. Ani neviem ci dačo robí, ja pri tom driemem🤣

nelka93
15. máj 2024

Kanáliky bez umrtvenia? Fuha, to musíš mat sakra vysoký prah bolesti

gemerka17
15. máj 2024

Pre dobro tvojich zubov a tvojej peňaženky, zmeň zubára. Máš sadistickeho hlupáka, zaseknuteho vbroku 1990. Len a len si ublizujes.

autor
15. máj 2024

@gemerka17 Doteraz som s ním bola spokojná, je šikovný a má moderné vybavenie + je aj celkom lacný. Neviem, či niekoho lepšieho zoženiem v okolí. Ale porozmýšľam nad tým určite.

gemerka17
15. máj 2024

Robil ti koreňove kanaliky pod mikroskopom?

autor
15. máj 2024

@gemerka17 to som si nevšimla, ale mal zobrazenú na obrazovke takú animáciu, ktorá mu ukazovala, do akej hĺbky to má vyplnené..objednal ma až o dva mesiace na dorobenie, aj keď to ešte vraj nie je isté, či ten zub už bude doliečený.

gemerka17
15. máj 2024

Nemá a sama si preštuduj ako ma ošetrenie korenovych kanálikov vyzerať a koľko vzniká komplikácii, keď sa to urobí šuflilansky. Veľká šanca, že problémy mat budeš a zub dáš von. Fakt zubár z roku 1990. Je tu toho dosť popísané. Sú to samozrejme tvoje zuby a si dospelá, ale keď začneš pátrať čo a ako, tak si vieš veľmi veľa starosti ušetriť.

rozculena
15. máj 2024

počas vyplňania robil rôntgen? Takú srandu dajú do úst a odfotia...ani nevstávam z kresla pri tom....mal koferdam? To je taká blana,čo sa dáva okolo zuba....
Zarazilo ma,že je lacný.Koľko si platila za ten kanálik? A bez umrtvenia??

janulik2008
15. máj 2024

@nelka93 to sa aj ja cudujem sak mna by tam porazilo 😀

maminkadeticiek
15. máj 2024

Trapne?Mne ani vrtackou nevojde do ust bez injekcie 😄

autor
15. máj 2024

Ja ani neviem popravde, že čo mi tam všetko robil, či som už mala nervy vytiahnuté z minula alebo mi ich ťahal dnes? Ja fakt neviem, niečo odtiaľ vyberal určite. Potom mi tam daval niečo namotané na ihličkách a to dosť zabolelo, keď sa dostal až k nervu. Koferdam nepoužíval, aj keď pred rokmi mi ho dával, no asi mu to nevyhovovalo.
@rozculena nie, až po a platila som 40e

rozculena
15. máj 2024

tož..............ako z takej sumy dokáže zaplatiť to "moderné Vybavenie"...otázne je,čo si ty pod tým predstavuješ

gemerka17
15. máj 2024

Ošetrenie kanálikov v prevedení akom by sa to malo robiť stojí 400 - 800 eur. Tak vieš čo je zlé. Fakt raz veľmi veľmi zaplaces. U takého zubára prídeš o vsetky zuby. Radšej sa pouč na ostatných ako to sama zažívať. Príbehov je dosť aj na MK.