icon

Obavy z výsledkov PET/CT vyšetrenia a rakoviny

30. jan 2024

Dobrý deň, v 99,9 % sa ja, ktorá upokojuje ohľadom zdravia druhých. Teraz si však neviem pomôcť. Čakám na výsledky PET/CT vyšetrenia. Robili mi celotelove, od hlavy až po slabiny. Kontrovali lymfatický systém. Mám strach z výsledkov, čo ak tam niečo zasvieti.
Nálezy z MR a CT mám, ale podľa mňa to nebolo nič hrozné. Som rada, že nová lekárka je taka starostlivá, avšak čakanie ma ubíja.

Je tu niektorá, u koho bolo toto vyšetrenie negatívne?

miskakyska
30. jan 2024

...s akým odstupom bolo prosím Ťa mr,CT,petct vyšetrenie?

autor
30. jan 2024

@miskakyska asi pol roka medzi každým z nich

veronika_sk000
30. jan 2024

mna to estelen caka v marci 🥺 mozem sa spytat, co konkretne videli na MR a CT?

lisymbia
30. jan 2024

Ahoj mňa by zaujimalo na základe čoho si podstúpila tieto vyšetrenia 🙂 a držím palce aby bolo všetko v poriadku 🍀

peterfeher1975
30. jan 2024

@lisymbia tiež by ma zaujimalo

h233
Autor odpoveď zmazal
autor
30. jan 2024

Tak aj ja viem prečo som tam išla. Mam nálezy v oblasti krku, lymfatických uzlin, priusnej žľaze.
Keďže sa bolesti nemenia, lekárka nič nechce podceniť. Samozrejme to nebol moj nápad sa na toto vyšetrenie ist. Do tohto vyšetrenia vstupujem ako neokologicky pacient. Preto zháňam skôr taký specificky prípad.

msnesquik
30. jan 2024

Ja uplne nerozumiem tomu, co pises..ake bolesti? Ake nalezy? Inak ja som mala rakovinu..lymfom sa da dobre liecit, ale verim, ze nic nebude

tilly
30. jan 2024

A to ti nevybrali tie nálezy najprv? Už z histologie by bolo jasné, či máš rakovinu alebo nie. Mne vytiahli z krku nádor a Pet ct už bolo len na určenie štádia.

tilly
30. jan 2024

Máš nejaké príznaky? Nočné potenie, svrbenie tela, únava?

tilly
30. jan 2024

@msnesquik mala si lymfom? Ako dávno?

h233
Autor odpoveď zmazal
msnesquik
31. jan 2024

@tilly leukemiu, 4 roky dozadu

tilly
31. jan 2024

@h233 u mňa bolo jasné už z uzv, že to je nádor, potom celé von, histolka a Pet na určenie štádia. Ale tak asi keď nevedia presne, kde je problém, rieši sa to inak 🤷‍♀️

tilly
31. jan 2024

@msnesquik držím palce, nech je to už len minulosť

msnesquik
31. jan 2024

@tilly ďakujem ❤️