icon

Bojím sa, že otec dostane Covid-19

sammoo
28. jan 2022

Cau, idem rovno na to,
Strasne sa bojim toho ze moj otec dostane covid, a ze to neprezije, lebo fajci celkom dlho uz
A rano kasle dost vždy jz niekolko rokov ma 46 rokov
Neviem furt na to myslim a neviem si to predstavit bez neho, mam len 16
Neviem si predstavit ze by som sa s nim jz nikdy neorozpraval
Nejaka rada aby som to tak neriesil alebo ako to mam zvladat

Strana
z2
sammoo
autor
29. jan 2022

@loliki mal dlho 38,6 teploty, potom po polke dna zabrali lieky, tak mu to ustupilo, a iba take ze hlava boli, a to je zatial vsetko

loliki
29. jan 2022

@sammoo Aj u nás to bolo podobne. Tak sa dobre vyspi a zajtra pomôž, kde vieš. 😉

sammoo
autor
29. jan 2022

@sammoo inak sa ma fajn, len ja ako keby necitim ani ziadnu nadej na to aby to bolo v pohode, si aj poviem ze a co ked to bude v pohode vsetko, a budem si to mysliet a zrazu ocino v nemocnici.
Da sa povedat ze uvidim ze vsetko dopadne dobre atd.
Ale to sa neda.
Je sice ockovany vsetkymi davkami, ale fajci, aj pivo pije dost uz dlho, cize pecen asi nic moc, ale nie ze sa opija, to nie on je uplne super, nikdy ziadne tie alkoholicke agresie a pod. a ma aj pivne brucho takze ma aj nadvahu, ale stravuje sa normalne, hlavne zdravo, ale to mi nadej nedava, a este horsie bude ked sa budem pozerat ako moj mladsi (12/13 rocny brat bude trpiet, lebo on ho ma fakt ze moc rad) a tak isto aj mamina, vsetko bude na hovno

loliki
29. jan 2022

@sammoo Ty si najlepší človek na Modrom koníkovi. 🙂 Úžasný chalan. Všetko bude dobre. Prosím Ťa, choď za svojimi rodičmi a povedz im, že ich máš veľmi rád a že sa o nich troška bojíš. Hovorí sa: Čo ťa nezabije, to ťa posilní. Teš sa z dnešného dňa. Každý deň má dosť svojich starostí. 😉

sammoo
autor
29. jan 2022

@loliki dakujem moc, potesilo ma to, ale sam by som si to o sebe nedovolil povedat :D
A dakujem krasne za rady.
Budem dufat ze vsetko bude v pohode, a ocino bude stale tu, a budem zajtra pomahat travit s nim cas viac, samozrejme aj s maminou,
Brat ide zajtra na PCR ale AG testy co si robil vcera mu vysli negativne, takze neviem, ale furt bol doma, sme nadistancnom, von nechodil, ale raz bol na kruzku takom, a tam bol niekto pozitivny, a 2 dni potom bratovi je toto, ale AG testy nic, takze nadej je ze to neni ani covid, ale tak co ine by to mal

loliki
29. jan 2022

@sammoo Ani to nehovor. Samochvála smrdí. 😀 Moja dcéra ide tiež zajtra na PCR. U nej bol Ag poz až po 7-8 dňoch, čo sme doma 3 pozit. My už máme končiť karanténu a ona teraz pozit. Áno, všetko zlé je na niečo dobré. Táto doba nás naučí vážiť si život, jeden druhého a nebrať všetko ako samozrejmosť. Buďme k sebe dobrí, kým sa to dá. 🙂 Kedy chodíš spať?

sammoo
autor
29. jan 2022

@loliki kolo 23 ale kedze teraz takto riesim tak som este hore no🙂 no tak už idem spat a dufat ze to ocino prezije

marca12
30. jan 2022

@sammoo strach ti nepomoze,vzchop sa. Ocovi naordinuj vitaminy,pohyb,prechadzky a tes sa zo zivota. Obavy mame,ale utapat sa v strachu,to obera o energiu a lahko potom ochories,ked si vystrasena

laila22
30. jan 2022

@sammoo neboj sa. moja dcéra sedela celý deň v škole s pozitívnou spolužiačkou a nedostala to. Nestresuj sa, chorobu budeš riešiť, keď príde. Neboj sa dopredu.

loliki
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2