Bojím sa, že sa mi niečo stane. Som podľa vás hypochonder?
Ahojte mám taký problem... Stále sa zlaknem neakeho fyzického prejavu na sebe či už bolesti hlavy či začervenania pokožky potom hľadám odpovede a strašne sa bojím smrti alebo že sa mi stane niečo vazne... Ale ja fakt tie stavy mám ako napríklad búši mi srdce. Boli má hlava. Je mi stále zima, trasiem sa, bolia ma klby, ramená, tlak na hrudi,niesom sústredená stále myslím na to najhoršie a neviem čo zo sebou mám robiť,,, prestala som sa venovať aktivitám ktoré som predtým robila. Stále keď to namna pridať tak si potrebujem ľahnúť a snažím sa zaspať aby som nato nemyslela.... Potom to neak prejde... Neviem prečo sa to somnou deje... Nechcem takto žiť stale... Predtým som to nikdy nemala ani nerobila... Strašne som sa začala sledovať... Rozhadze má aj bolesť hlavy... Prestala som chodiť aj von... Neviem prečo.... Som stoho fakt zufala... Robím to už pol roka stále myslím nato že dostanem infarkt neviem sa toho pocitu zbavyt.... Čo mám robiť kam mám ísť???? Aj keď mi lekari tvrdia že som zdravá stále mám tie ťažkosti a nie a nie sa upokojiť....Ďakujem každému za odpoveď....
@drimonna hm
asi by bolo fajn, ak by si navstivila psychiatra. ono viem a verim, ze si sa vtedy vylakala ale nemozes predsa akto zit cely zivot v takom strachu, ze sa ti nieco stane
@eryka03111978 Čo je ?

@maciatkolulu bezchybna znalost gramatiky ti EQ nevylepsi, ako vidno. Ale da sa na tom pracovat. Tak hlavu hore a hor sa do toho 😉