Bojíte sa operácie žlčníka? Ako zvládnuť strach?
Ahojte mám ísť na operáciu žlčníka strašne sa toho bojím veľmi veľmi 😓mám zle myšlienky čo ak už nstanem alebo zomriem mám malého syna a tie pocity má zozbierajú som hotová bola som v nemocnici mala som zápal pankreasu ale chvála Bohu to prešlo bola som aj v Ružomberku vybrať kamienky to som vydržala nejak no ale toho sa tak bojím strašne bola som už na sále zobrali ma tam a ked už mala prebiehať operácia prišiel za mnou anestelog že vraj operácia nemôže byť pretože mám málo draslíka a pri operácii by došlo k zástave srdca tak ma to vilakalo že som stoho hotová neviem sa cez to preniesť stále NATO myslím že sa mi pri tom niečo stane 😰
@misslilac13 dúfam že to tak budem mať aj ja ďakujem za povzbudenie
@vikinecka5 drz sa
@vikinecka5 ahoj, neboj sa, viem ze sa to lahko hovori, ale bude to v poriadku. Ani nebudes vediet o nicom, hlavne dopredu na nic nemysli, snaz sa upokojit. Oni vedia co robia, operuju sa ovela horsie pripady, predstav si nahlu operaciu srdca u starsich ludi s pridruzenymi chorobami, nestabilnym stavom atd, proste ty si iny pripad, ty budes mat zakrok naplanovany, vsetko do detailu uz bude pripravene, prides, prijemne zaspis a zobudis sa, ked bude po tom🙂
Bola som minuly rok na 2 operaciach, jedna kratka a druha dlhsia a vsetci boli velmi prijemni, vsetko v klude, neboj sa,drzim ti palce🙂
@janetinka27 ďakujem cítim sa o niečo lepšie

@vikinecka5 otcovi vyberali žlčník a jemu sa hneď uľavilo, pobolievalo ho to trošku ale za pár dní bol fit. Nemysli na najhoršie a pred uspavanim mysli na to, ze to je len na chvíľu a vrátiš sa.