icon

Bojujeme s aknóznou pleťou

babika4590
28. mar 2014

Ahojte baby,
ties mam problem s akne a riesim ho viac ako 5 rokov.Vyskusala som vela vyrobkov,lacných a aj drahsich ale ziaden uspech.Teras som natrafila na kozmetiku ktora moj problem vyriesila.Je to kozmetika Mary Kay.Niekto povie ze je draha ale v porovnani s kvalitou je cena vyvazena.Sama som inevestovala vela penazi do vyrobkov kore nemali ziadny ucinok.
Momentalne pracujem ako nezavysla kozmeticka poradkyna Mary Kay a na bezplatnom poradenstve vam ukazem vyrobky ktore predavam a sama aj pouzivam.

luba28
28. mar 2014

@babika4590 poznam,uzivala som,...ale tu je vela maminiek co maju rodicak taky,ako stoji cela sada na zakl.cistenie,....cize neviem ci tu uspejes,...

babika4590
autor
28. mar 2014

luba28 viem o com hovoris,sama som na rodicaku,cela sada stoji polku rodicaku,ale ked sa niekto chce zbavit problemu s akne neriesi kolko to stoji,alebo skor riesi ako si na to usporit.
Cistenie je zaklad,mozes si davat na plet co chces ked ju raz nemas vycistenu do hlbky nemozes cakat ze sa zbavis akne.Ja pozivam cistenie,tonikum a krem 2x denne a 2x za tyž.masku a ta je uzasna,posobi do hlbky.Fakt mozem len odporucit,moja plet vyzera lepsie a ja som spokojnejsia a peniaze boli aj budu,ale toto je investicia ktora sa oplati a pripravky vydrzia pri kazdodennom pouzivani 6mes.

monika2712
28. mar 2014

akoze nic v zlom, ale plet je odrazom zivotospravy, alergii a podobne.. akne treba liecit zvnutra nie zvonka.. kozmetika MK je sice dobra, ale niekomu nepomoze ani svatena voda ak nieco nezmeni vo svojom zivote..

sofija18
28. mar 2014

@babika4590 A co na ekzemy??? Lebo mna stipe uz aj obycajna nivea...jedine co si mozem dat na tvar je modra indulona, alebo kokosovy olej....krasne mi to premasti a trosku upokoji... ale chcela by som sa o plet starat viac...existuju nejake vzorky? Vies, lebo ja som vzdy kupila cele balenie a po jednom vyskusani som to smarila do kosa :-/

sense
28. mar 2014

@sofija18 skus kozmetiku Avene...kupis v lekarni...

babika4590
autor
28. mar 2014

sofija18 Ahojcek,dakujem za reakciu.Kozmetiku Mary Kay mozes pouzivat aj na ekzemy.Sada Botanical je najjemnejsia a uzasne cisti plet do hlbky a hydratuje zaroven.Ak mas zaujem mozem Ti poslat vzorku Cistenie a Krem

babika4590
autor
28. mar 2014

monika2712 Nemusi to byt zlou zivotospravou ale aj tym ako sa zeny o plet staraju a casto je to zle alebo vobec a potom sa stazuju ze maju akne

stefka33
28. mar 2014

@sofija18 Teraz som bola na kožnom s týmto. Navrhla mi La Roche Posay Toleriane Ultra a aj vzorky mi dala. Kúpila som, lebo mi už normálne zliezla koža z celej tváre a robili sa mokvajúce ranky. Odporúčam 🙂

papajko
28. mar 2014

Súhlasím s monika2712, akné treba zväčša riešiť aj z vnútra. Mávam tiež s tým problém, keď sa pozabudnem a potom príde na rad 😀 vnúorno vonkajšia očista Zeleným ílom http://www.navratkprirode.sk/nts0607.html
3 týždne vnútorne, 1x do týždňa maska + každý večer sérum šalvia a krém tea extra.
Po maske okamžite viditeľný výsledok, pridávam do nej buď tea tree olej alebo klinčekovu kvetovú vodu.
No a samozrejme strava robí svoje 🙂
Svoj tea krem som darovala švagrine minulý týždeň a ako na potvoru som sa práve teraz vyhádzala, takže ho túžobne očakávam 🙂 Aspoň že zásobu ílu mám. 😀

aelinka
29. mar 2014

doporučujem http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda a z produktov v odkaze OK Omegu+ a OK gel. Nájdete tu aj moje kontakty, rada Vám poradím. Pekný deň prajem

kaji21
30. mar 2014

Ja suhlasim s tou Mary Kay nedam na nu dopustit. Moja kamaratka mi to doporucila a odvtedy nemam ani pupacik. Ja som zas posunula info mojej sesternici ktora ma od mala velmi aknoznu plet dekolt a chrbat. Kupila si startovaciu sadu proti akne a nic ine nerobi len sa mi chvali ako jej vsetci hovoria aka je ina aku ma peknu plet a sa mi zda ze sa jej, stuplo sebavedomie co ma tesi. Mary Kay je sice drahsia kozmetika ale vydrzi mi aj 4 az5 mesiacov jeden krem toho staci naozaj malo. Bez vycitiek odporucam

sofija18
30. mar 2014

@sense Tá ma tiez štípala ☹

mokon
30. mar 2014

pre mňa Mary Kay nie, mala som takú alergickú reakciu že až!

sofija18
7. apr 2014

@stefka33 Mala som.Ale zniesla som ho tyzden...potom mi zacal vadit ☹