Bojujete so psychickými problémami a strachom z cestovania?
O tomto sa píše ťažko aj keď som anonym.mám psychické problémy.možno nejaká forma depresie, vyhorenie, neustály kolotoč s deťmi, stále len s deťmi, väčšinu dňa na ne sama a nechcená izolácia od ľudí.neviem sa tešiť z maličkostí, beznádej, úzkosť.návštevu odborníka som odkladala, chcela som to zvladnút sama.horšie obdobie striedali lepšie.ale už dosť, musím to riešiť.verím, že mi dajú nejaké lieky na upokojenie - antidepresíva.nech sa viem opäť tešiť.riešiť to ma prinútila dovplenkav zahraniči.kým som tam bola stále som sa cítla neisto, co ak sa nieco udeje so mnou, manzelom, detmi, co si tam pocneme atd..namiesto uzivania som sa strachovala.neviem si vsak predstavit aby som uz nikdy nevycestovala do zahranicia k moru s detmi.chcela by som skusenost, ci niekto zazil situaciu ze sa bal cestovat a prekonal to a teraz uz cestuje.
ci sa mam zmierit s tym, ze ziadna dovolenka v inej krajine.toto ma najviac trapi.chcem dopriat detom diolenky, ale byt tam v pohode a nie len odpocitavat dni do navratu.....
@anonym_autor vyzerá to podľa mňa na úzkostnú poruchu. Treba to normálne riešiť, absolvovať sedenia u psychológa, pomôžu ti tam.
A teraz si zober,ze taky blb ako bol na tom letisku,co to dietatko hodil o zem,a mas letiet.V hlave taky scenar,lebo mas rovnako stare dieta,a zazit nieco take.Ale taketo myslienky som hned zavrhla s tym,ze maleho musime drzat a strazit ako oko v hlave.Aj tak bolo,nikto z nas z neho nezpustil oci.Ani taketo myslienky ma neodradili od tohto,aby som si dovolenku uzila.
Ak nedokazes takto zavrhnut zle myslienky,a robia ti prehnany strach,uzkost treba to naozaj riesit s doktorom.Nech ti nieco na ukludnenie predpise.
A teraz si zober,ze taky blb ako bol na tom letisku,co to dietatko hodil o zem,a mas letiet.V hlave taky scenar,lebo mas rovnako stare dieta,a zazit nieco take.Ale taketo myslienky som hned zavrhla s tym,ze maleho musime drzat a strazit ako oko v hlave.Aj tak bolo,nikto z nas z neho nezpustil oci.Ani taketo myslienky ma neodradili od tohto,aby som si dovolenku uzila.
Ak nedokazes takto zavrhnut zle myslienky,a robia ti prehnany strach,uzkost treba to naozaj riesit s doktorom.Nech ti nieco na ukludnenie predpise.
@anonym_340354 prepac, nezachytila som taku situaciu.idem to riesit, strpcuje to zivot
Chod co najskor k tvojmu obvodnemu lekarovi a on ta nasmeruje. Je to diagnoza ako kazda ina.
@anonym_d6dbef ja uz rovno psychiater.uz to trva dlho.tam mi netreba ani vymenny.pokial viem spravy od psychiatria obvodny nemusi zakladat do karty, ak si to neprajem.ja to obvodnej poviem, ale az po navsteve u odbornika
@anonym_autor vyzerá to podľa mňa na úzkostnú poruchu. Treba to normálne riešiť, absolvovať sedenia u psychológa, pomôžu ti tam.
@lenuska9999 ja uz potrebujem tabletky.to mi psycholog neda...
@anonym_340354 uz sim nasla.stalo sa to v Moskve.

Chod co najskor k tvojmu obvodnemu lekarovi a on ta nasmeruje. Je to diagnoza ako kazda ina.