icon

Bol niekto vyšetrený prístrojom Diacom?

majaxy
7. jún 2011

Ahojte. Chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti s vyšetrením týmto prístrojom? Ja mám alergiu na všetko možné a kamarátka mi poradila práve toto...

Strana
z3
tekvicka17
22. jan 2016

Bola som na vyšetrení Diacomom. Vedela som, že mám 5 cm cystu na vajecníku, ale nepovedala som to a cakala som, ci mi to prístroj ukáže. Vyšetrujúca mi pekne postupne hovorila, aké mám parazity atď., no bolo ich do bludu. Prekvapilo ma to, že mi povedala, že mám vyskočený stavec na krčnej chrbtici a mala pravdu. Vedela som to a v závere po celom vyšetrení mi povedala, že mám cystu, buď v maternici, alebo je vnorená v maternici tak, že ju nie je vidieť, alebo je na cyste. Povedala mi, že sa dá frekvenciami pekne odstrániť a samozrejme stanovenou liečbou. Bola som v šoku a milo prekvapená, aké pravdivé výsledky vyšli z toho prístroja. Táto liečba však pre mňa bola drahá a snažila som sa vyliečiť sama, žiaľ nevyšlo to a lekár ma tlačil do operácie. Podstúpila som operáciu, cysta mala zhrubnutý obal s hlienovitým obsahom, takže by nebola praskla ani by sa nebola vstrebala. Mala som ju už 5 rokov a čakali sme, že sa vstrebe alebo zmizne počas menštruácie, no nestalo sa. Diagnostikovaniu prístrojom diacomom dôverujem, o pravdivosti výsledkov som úplne presvedčená a diagnostiku odporúčam. Je ale pravda, že som sa ním neliecila a ani prípravkami na odparazitovanie. Teraz mám však vriedik na krčku maternice a nie príliš priaznivé výsledky, budem musieť podstúpiť operáciu, ale pred tým sa dám na liecbu biocomom, koloidným striebrom a antiparazitikami a potom vás budem priebežne informovať. Už sa mi raz konizácii podarilo vyhnúť, teraz je tam uz vriedik, takze to nie je iba o chybnych vysledkoch cytológie. Držte palce🙂

januska41
1. aug 2016

@tekvicka17 Ahoj už sa u teba s odstupom času niečo zmenilo?

rakuskorakusko
26. jún 2017

Strata casu....a penazi...

tomasko1997
12. sep 2017

@ajkapajka1 ahoj a kde prosím ťa je to v KE?

stanka83sk
30. jún 2018

@majaxy áno my máme skúsenosť a veľmi dobrú, aj malého mi zbavil celiakie a po prelieceni bez problemov pribral, čo dovtedy bolo nemožné asi 2 roky nenabral ani gram a problémy stále chorý a bolesti bruska

uhlerado
8. aug 2018

@rakuskorakusko ano, ked ides do lekarne po lieky, to je strata

uhlerado
8. aug 2018

@tekvicka17 ja tam idem zajtra

uhlerado
8. aug 2018

@majaxy tak ja idem zajtra, mam na prstoch vnutornej palmarnej strane odsupanu kozu, kde sa tvoria keratozy a 2 roky mi to nevie nik vyliecit. uvidime. napisem vysledok potom. ja si myslim, ze alternativna medicina je lepsia ako vedecka, lebo sa zameriava na pricinu a nie len na diagnozu. treba hladat priciny, nielen liecit 1 vec. priciny su casto spiritualne, mame vela stresu, posudzovania, hnevu, podrazdenosti + karma a dedicne veci. kym sa nespoji veda a spiritualita, tak nikdy nebude medicina uspesna.

dancul987
17. mar 2019

Dobrý večer ja som robila takzvanému doktorovi kozuchovi zapisovateľky.a mala som aj ja zdravotné problémy.ja aj moji známi sme dali za lieky každý mesiac veľkú sumu peňazí bez výsledného efektu.mojich známych som na vyšetrenia pozvala a chodili pravidelne na kontroly.ktorym to samozrejme nepomohlo.odvtedy sa so mnou nebavia že aj ja som im klamala že im to pomôže.ja som to mala s 30 ℅zlavou takže tu išlo o zárobok a to nehovorím čo oni dali za tie lieky a draho to predávali.takze doktor kožuch neni lekár tak ako môže vedieť čo vám pomôže.nenalette takýmto.im ide len o zárobok a nie ovase zdravie.o n je len certifikovaný terapeut.to si môže spraviť kazdy.

barmapapa
12. mar 2021

@dancul987 Vazne? Asi viem o kom hovorite? Mozte mi napisat viac prosim? Dakujem.

uhlerado
12. mar 2021

bol som asi 10x, na chvilu mi to pomohlo, potom sa to vratilo a potom som si to opravil sam svojou cestou

luciasmik
Autor odpoveď zmazal
mata1278
19. nov 2021

@ajkapajka1 dobrý deň smiem sa opýtať u akého lekára ste boli na to vysetrenie

mata1278
19. nov 2021

@zuzanka171 dobry deň chcem sa opýtať pomohla vám pani Katka z Prešova prístrojom diacom ak áno po akom čase a kde sídli kontakt na ňu mate

Strana
z3