Bolelo vás vyberanie stehov?
Bolelo vas vyberanie stehov ? Mam 25 stehov, ale nie normalne, ale take ako keby kovove spinky. Mam ich uz 15 dni a mam cakat este dalsie 3, lebo chirurgia je plna a volny termin na vytahovanie je az o 3dni. Bojim sa ze to tam zarastlo a bude to boliet pri vytahovani.
Skôr to taky ťah bude, ako bolesť. Budeš to cítiť, ako také stipkanie maximálne.
Ja som mala len jeden. Jeden vnutorny, asi 2cm dlhy. Lekar odstrihol uzlik a uchytil ho tou stranou 🤦♀️ takze my ho vytiahol s uzlikom. Veru bolelo. Az na zvracanie mi prislo.
@jt261 možno to záleží aj od lekára ako mu to ide v detstve keď mi vyťahovali stehy z hlavy keďže som ju mal rozbitú to bolo veľmi nepríjemne ale u toho chirurga aj mama vravela, že ju bolelo keď jej vyťahoval stehy z brucha, po brušnej operácii pred rokom som radšej šiel do nemocnice na príjmovú ambulanciu keďže k danému chirurgovi som nechcel ísť síce až po mesiaci keďže som bol medzitým aj chorý ale tam to doktor tak dobre vitahoval, že som ani nevedel, že niečo ťahá a to som veľmi citlivý na bolesť čiže kľud ničoho sa neboj bude to v pohode

Boli to ako trhanie obocia