Skúsenosti s bolesťou a tlakom v oblasti srdca?
Ahojte,mávam to v miernej forme niekedy.Fyzicky (a psychicky) sa dosť namáham,tak myslela som,že chrbtica.No včera večer po práci somala taký tlak ,,ktorý sa zväčšovali a polohovanie neslabol.Skusila som frontin a až ten pomohol.,teda predtým ešte som skúšala dýchať tak ako treba pri tetanii.Pomohol až ten liek.Otazka,máte skúsenosť?Stalo sa mi to prvýkrát a naozaj som sa veľmi zlakla
@tomas0108 tak presne toto mi povedal už niekto.Tetaniu mám,no tieto problémy ešte som nemala...Mám veľa stresu a asi tá panika a zasek.nerv to budú,no neviem,ako to spolu suvisí...musím si o tom prečítať..Vďaka
S toho zaseknuteho nervu ktorý mate seknutí z chrbtice vedú nervi do predu na hrudník a na srdce nerv da znamenie pichnutim do hrudnika srdca pri srdci...vy sa zlaknete ze infarkt prichadza panika panicka porucha zachvat busenie srdca tlacenie pichanie na odpadnutie závrate pričina tetanie je zaseknuti nerv lebo sa zlaknete a uz mate narusenú nervovu sústavu je to chrbtica a psichika... Ak by to bolo srdce tak by vas tlačilo a palilo a to by ste zbadala hned boli by tlaky na hrudi kto by ste nevidrzala... Toto mi lekar povedal
@tomas0108 ďakujem 😊

Mne prislo zle v praci odpadol som na to že ma pichalo pri srdci absolboval som všeliake visetrenia vsetky negativne kardiolog chrbtica iba tetania ale slaba ja si mislim ze je to psichika panická porucha ktoru spustila chrbtica zaseknuti nerv a s toho picha pri srdci...