icon

Bolesť brucha a tlak na rebrá už druhý týždeň

veronika1681995
18. máj 2021

Prosím vás o radu niekoho kto má skúsenosti alebo váš názor...už druhý týždeň ma bolí brucho pociťujem bolesť alebo akoby taký tlak na pravé rebrá ..niekdy to pociťujem aj v zadu na Tom istom mieste len vzadu...
Už som toto raz mala asi pred 3 mesiacmi takisto to trvalo asi dva týždne pootm to prešlo vtedy som bola aj na silné brucha ktoré bolo ok aj všetky výsledky s krvi boli ok aj na pečeň aj na podzaludkovu zlazu..takisto zápal vraj tak výborne výsledky že ani malá odchýlka od normy mi povedal vtedy obvodak ..ja mám aj tetanicky syndróm takže ktovie či si ten dr nemyslí že si niečo nahováram...
Lenže teraz po 3 mesiacoch sa mi to zopakovalo...
Ako vravím bolí ma bucho spodok brucha niekedy to pociťujem až do rozkroku..ale stále pociťujem bolenie alebo tlak pod to práve rebro alebo také ako pálenie neviem to opísať ako kedy to je..nieje to taká akútna bolesť iba niekdy ma to bucho boli že si pootm dám algifen väčšinou večer...ale v noci spím úplne v pohode nebudú ma to zatiaľ...prosím poradte
Alebo ešte mám v bruchu také akoby mi grulilo po ňom..cítim sa plná a to zjem iba napr polievku..teraz mám riedku stolicu..

Strana
z2
panelacikova
18. máj 2021

@labocca ďakujem pekne. no a áno, aj stres robí svoje... hlavne to dráždivé črevo napríklad spúšťa predovšetkým stres... tak sa drž!

kika410
28. máj 2022

@veronika1681995 ahoj, ako si dopadla nakoniec, čo to bolo?

lucccinka11
24. aug 2024

@veronika1681995 ahoj co to bolo nakoniec?

Strana
z2