Bolesť brucha, hnačka a zvracanie
Je mi strašne zle, boli ma hlava,napina na zvracanie točí sa mi a hnačkujem.Nemožem aní vodu piť lebo je hneď vonkú.Je mi strašná zima. Včera som po dlhom čase mala zmrzlinu smotanovu.Neviem či to nie znej mi je zle.Ináč nepapam zmrzky a ak ták malej kupujem iba ovocné.Dnes sa aní s postele nemožem pohnúť ták mi je zle.Dala som si čierne uhle aľe už je vonkú.teraz smectu-ták uvidim.Co myslíte može to byť zo zmrzky.Poraďte čo si mam dať alebo ísť k pohotovosť?Ďakujem
Presne toto iste som mala vcera + teplotu, pomohla coca cola, dnes uz v pohode opatrne skusam polievku, ale ma to zas manzel, dufam ze maleho to obide....
Hej aj kamoska,ked jej maly je takto chory ma 3,5,rocka dava zasadne coca colu po malickom mnozstve a to mu vzdy zaberie...aj ked to znie zvlastne davat coca colu ked ti je zle,ale urcite vyskusaj
@vefi89
@donamia
@serpentino ďakujem Vám za radu🙂,už mi je lepšie-ta coca-colá fakt zaberá🙂🙂
@map0007 asi kazda vieme, ze coca-cola zabera na tazky zaludok, ale pospravnosti by sa pri hnackach nemala, nakolko zvysuje mnozstvo stolic a podporuje frekvenciu hnaciek. btw, mozno mas len virusovu gastroenteritidu, ta prehrmí za 1-2 dni..ak by sa ti ale objavila hnacka sfarbena do zelena, tak smer infekcne pre moznu salmonelozu. rychle zotavenie 🙂
@map0007 pomohol by ti torecan, najlepsie cipky, ale asi ich doma nemas. v takychto pripadoch je dobre si ich drzat doma, ked clovek nevie udrzat vodu v zaludku. torecan utlmi zvracanie a clovek, ked uz aj hnackuje, vie doplnat tekutiny. ale coca-colu by si nemala, bude ti drazdit uz aj tak rozdrazdeny zaludok, vyzvracias ju. skus matovy caj, ak tak. ulavuje. a hlavne aby ti uz zajtra bolo lepsie prajem 🙂
Cola obsahuje kyselinu fosforecnu, ktora je je silnym zabijakom mikroflory, aj choroboplodnych zarodkov. Preto posobi ako take "cistidlo" zaludku a pomaha pri hnackach a problemoch s travenim. Ale inak je to svinstvo. Cola bola povodne vyrobena v sirupovej forme v USA ako liecivo na crevne a zaludocne problemy, ale dnesna cola nema s obsahom tej povodnej uz vela spolocneho.

@map0007 coca colu po lyžičkách