Bolesť celého tela
Baby je to normálne keď ma 34 rokoch boli cele telo.
Máte tomprosim aj vy tak.
A hlavne ráno katastrofa.
@tenerifka tohto som sa bála či to nemôže byt nejaký problém zdravotný.
ja som uz roky rano jak zbity pes. vstavam jak dochodca
Čo ťa bolí chrbtica?kĺby?choď k doktorovi možno máš autoimunitné ochorenie.
Mne sa to začala po chrípke pred 6 rokmi. Vtedy som si poležala ako skúšobný králik na neurológii: dopichali ma, výsledok žiadny. Po lekároch chodím teraz už stále, urobili mi kopu vyšetrení, nevedia, čo mi je. Spím na Stilnoxe (jediný čas, keď ma nič nebolí, lebo ma núti zaspať ) a ledva chodím a urobí domáce práce: bolesti svalov mi niekedy prejdú do kŕčov. Mám vysunutú platničku na krku, miernu artrózu a posunuté Si kĺby, ale vraj z toho to nemôže byť. Akýkoľvek tlak na pásovú a bokovú oblasť spôsobuje bolesť, okrem teplákov a legín bezbolestne nič nemôžem nosiť. Zamestnaná nie som, vraj fibromyalgia súvisí s depresiou? Tak ako z kola von? Do práce dochádzať je zabijak, skúsila som, nedala som. U nás obrovská nezamestnanosť, nie je šanca. Plus k lekárom sa dostanem po 3-4 mesiacoch: teraz napríklad čakám k reumatológovi - mám zavolať v auguste, aby som dostala termín na október!!! Jasné, dalo by sa aj vycestovať, ale nemám príjem, tak z čoho??? Školopovinné dieťa a manžel, ktorý niečo zarobí, ale Bratislavčan či Trnavák sa takej sume iba zasmeje. Pracovala som od 18, mám odpracovaných 27 rokov.
Mám 30, neboli ma nič zatiaľ. Takže išla by som k lekárovi/fyzioterapeutovi..ťažko povedať čím to môže byť ale nemyslím že je to v poriadku. v 30ke by malo byť telo ešte funkčné a produktívne 😊

nie, mam 49 rokov, a nic ma neboli