Bolesť čriev po každom jedle
Ahojte , stretol sa niekto z bolesťou čriev po každom jedle?
Mám to už cca 8 rokov a tento rok to začína byť neúnosné... 5 rokov mi nikto nevedel nič zistiť lebo sa sústredili na žalúdok.. Čreva mi vlastne nikto nikdy nepozrel. V máji idem mu novej tak uvidím.. nestretol sa stým niekto ak áno čo vám diagnostikovali?
@sima1234567 ahoj 🙂 tak čreva su vlastne imuntina tela. Čreva sú úzko spojené s našou psychikou. Skúšali ste zistiť napr ci ti nejaké jedlo nerobí dobre? Resp ci nemáte nejakú intoleranciu?.... ak vam smiem poradiť prírodný výťažok (kvapky) čaga. Najsilnejši antioxidant. Som aj v skupine na FB medzi ľuďmi aj zo SR aj čr a naozaj kvapky pomohli toľkým ľuďom zachrániť život. Nerobim im reklamu ani za to nič nemam. Len proste chcem nech zachraňuje ľudi. Napíšte mi tu na konikovi osobnu správu a pošlem vam číslo na pána ktorý chodí pre to do zahraničia. On vam o tom povie viac
@dian1297 je to sice starsia diskusia,,,ale vidis ze ja tiez mam strasne problemy,, krute bolesti po najedeni Prosim ta,mozes aj mne,pomoct co si dala ten kontakt autorke sima1234567 ,Mne tiez zatial nezistili nic,, a velmi trpim ,denno denne ,Po vsetkom co zjem ma boli vlavo uplne dolu,,podbrusko take strasne bolesti akoby vredove a stipe ma aj konecnik Vopred dakujem
@sima1234567 dobrý večer, toto je veľmi nepríjemné, poznám také prípady, pretože sa tým zaoberám. Úplne najlepšie, čo by ste mohli urobiť, je očista tela, že sa vymení vnútorné prostredie. Ja mám úplne najlepšiu skúsenosť so systémovou očistou tela prírodne bylinnými zmesami a zmenou životosprávy. Viem Vám v tom poradiť. Nebude to za týždeň, dva, no dá sa toho zbaviť, obnoví sa črevná mikrobiota, aj orgány, ktoré boli oslabené sa zregenerujú 🙂👍
@zdenka13 Prosim ta,mozes pomoct aj mne. Tiez mam neskutocne bolesti uplne dolu vlavo,,Mudr. nic doteraz nezistili,bolest ukrutna po kzdom jedle,ja beriem uz az opiaty a +na ukludnenie.ja uz vycsinou len lezim,snazim sa, ale bolesti take ,ze uz sa uplne opustam ,preto len lezmi, viem ze to nie je dobre, len lezat,ale ta bolest je hroza,uz som schudla 15 kg, a nie a nie ich nabrat.
@sima1234567 ahoj 🙂 tak čreva su vlastne imuntina tela. Čreva sú úzko spojené s našou psychikou. Skúšali ste zistiť napr ci ti nejaké jedlo nerobí dobre? Resp ci nemáte nejakú intoleranciu?.... ak vam smiem poradiť prírodný výťažok (kvapky) čaga. Najsilnejši antioxidant. Som aj v skupine na FB medzi ľuďmi aj zo SR aj čr a naozaj kvapky pomohli toľkým ľuďom zachrániť život. Nerobim im reklamu ani za to nič nemam. Len proste chcem nech zachraňuje ľudi. Napíšte mi tu na konikovi osobnu správu a pošlem vam číslo na pána ktorý chodí pre to do zahraničia. On vam o tom povie viac
@dian1297 môžem vás poprosiť o aké kvapky presne ide, kde by som to našla? Vopred ďakujem

@zdenka13 amen....byliny FG ze?