Bolesť ďasna po vytiahnutí zubného nervu
Ahojte. Stalo sa Vám niekomu že Vás 2 týždne po vytiahnutí nervu zo zuba bolelo ďasno? doteraz ma to nebolelo ale včera dnes začalo. Ide o to že ma bolel dosť zub, tak mi zubár vytiahol z neho nerv a po otvorení zubu mi tiekol hnis z neho vraj. Dal mi tam teda vložku a o týždeň mi vložku vybral, vyčistil teda asi zub a kanáliky a uzavrel ho už. Na rontgeni mi povedal že je to už v poriadku tak mi zub zavrie. No včera a dnes ani neviem už čo ma bolí ale zub asi nie, ale ďasno hore asi. Už som z toho nešťastný, neviete o čo môže ísť? prestane to samo? lebo už neviem čo iné mi s tým spraví, už len vytrhnúť asi ale zub ma asi nebolí. Ide o posledný zub hore a bolí ma tam vzadu hore.
@veronika2316 to neviem, netuším vôbec. Dúfam že to prejde lebo už som tam bol 3x behom týždňa a už sa mi tam nechce ísť. A ako sa lieči zápal okostnice alebo aký je postup? dúfam že to nebudem mať
Nie som zubár, ale za 2 týždne hnisajúci zub, zatvoriť? Ja mám mŕtvy zub, kde mi vyberal nervy, čistil, vypĺňal kanáliky, ale to celé postupne trvalo hádam aj tri mesiace.
@janettdamian tak ja sa tomu nerozumiem tiež ale prišlo mi tiež že mi ho rýchlo zavrel, lebo minule to trvalo dlhšie myslím a teraz za za týždeň mi ho zavrel s tým že hnis už netečie a zub je v poriadku. Neviem už fakt čo mám robiť a čo ma to bolí vlastne
@jaro1234444 no ja som mala príšerné bolesti myslela som že sa zastrelim ani pôrod nebol taký strašný dal mi antibiotiká...ale tie tri dni kým zabrali bol masaker
@veronika2316 čiže nerobí sa s tým nič len lieči antibiotikami? ako dúfam že to nedostanem, lebo mňa to nebolí až tak strašne že by som to nevydržal ale proste bolí a bojím sa že to bude horšie. Zub ma vtedy bolel o dosť viacej ako toto ale aj toto bolí. Už sa mi fakt nechce ísť k zubárovi a neviem čo iné by spravil lebo hnis tam asi nemám
Mal mikroskop, pouzil koferdma, teda taku gumu natiahnutú na zub??podla mna to bude zle vycistene....mne stolicku cistil 2,5 hod
@jaro1234444 no ja som s tým žila asi rok a potom nanovo mi to musel rozvrat vyčistiť kanáliky a vyplniť ich správne malo by sa to nanovo spraviť

No ja som tak dostala zápal okostnice. Mal.milroskop keď vypĺňali kanáliky?