icon

Bolesť hlavy

gabulka15
22. aug 2013

Ahojky , chcem sa spytat ci ma neaka maminka podobny problem . Po sekcii som na 4den dostala silnu migrenu pri ktorej som len vracala a nic nemoha jest ... nic mi nezaberalo az na piaty den cocacola a panadol ultra rapid sumive tab.. pol roka som to mavala pernamentne raz do tyzdna a to som sa nedokazala starat o maleho uplne som bola odpisana na posteli a vracala som stale . po pol roku uplne mi to odislo som myslela , ze uz skoncilo trapenie a teraz rok a pol po porode zasa zistujem ze minimalne raz za tyzden mavam taketo zachvaty , bolieva ma vzdy polovicka hlavy a vraciam boli ma velmi brucho ...ako si pomahate pri takejto migrene ?

aristka
22. aug 2013

mala by si vyhľadať neurológa a mali by ťa podrobne vyšetriť ,či sa tam niečo nedeje...

biancarv
22. aug 2013

ja som mávala migrénu, našťastie už sa asi tak rok u mňa neukázala. Pomohlo mi pozerať sa na svet inak. Pred tým som si robila strašné starosti ohľadom všetkého a keď malo prísť niečo veľké, hneď som mala brutálnu migrénu, presne akú ty opisuješ, nič som na to nebrala, lebo som bola tehotná. Raz som si povedala dosť a kašlem na všetko, všetko sa dá vyriešiť a problémy neexistujú, robím si ich ja sama a odvtedy mám pokoj. Skús porozmýšľať či sa aj ty zbytočne nestresuješ. 🙂

kiki68
22. aug 2013

a nemala si tu sekciu robenu v spinalke?Viem,ze tam sa to stava,rovnako pri odberoch mozgomiesneho moku sa to stava,tak neviem ci sa tam cosi stane a uz je zle. Ja som mavala migreny od 14-19rokov,potom to prestalo, z nicoho nic pokoj. Predtym som brala pravidelne maxalt, presne polka hlavy a este aj zvracanie a nic len tmu...To,co mas je uz na takuto liecbu, este mozno mne pomohlo aj cvicenie,sem tam to ide fakt od chrbtice,alebo mame pomohla akupunktura na to. Odvtedy ma celkom pokoj,na aku chodila dobry rok a pol...