icon

Bolesť hlavy pri chrípke

silvia2909
18. feb 2025

Ahojte som aktuálne chorá, plný nos, priedušky, boli teploty, atď. Trvá to týždeň, beriem ATB, ale neskutočne ma celé tieto dni boli hlava, máte to tak niekto? Jasne každý priebeh je iný ale ja sa celkom začínam báť že to bude niečo horšie kedže každý jeden celý deň,celý týždeň ma na pravej strane okolo spánku a nižšie, strašne bolí hlava 🥲

zuza265
18. feb 2025

Pri terajsej chripke byva extremna bolest hlavy a dlho🙂

markaterka
18. feb 2025

Aj mňa bolí hlava, sem tam oči štípu a teraz večer sa mi normálne začala točiť hlava. Ale cítim, že som chorá, mám upchaté dutiny, kašeľ.

silvia2909
autor
18. feb 2025

@zuza265
@markaterka hmm tak ja si takéto choroby s takou bolesťou hlavy, hlavne dlhou a intenzívnou nepamätám 😭tak budem veriť že je to "ok" lebo už som z toho na prášky, do toho mi zaľahnú usi..no otras

taktotedanie
18. feb 2025

@silvia2909 bezne boli hlava pri chripke, si chora, mas dutiny plne soplov, kasles
Typicke, liec sa a nenamyslaj si bludy

markaterka
18. feb 2025

@silvia2909 na 99,99 % to máš z chrípky. Musíme už len vydržať a čakať kedy to prejde.

marca12
18. feb 2025

@silvia2909 Mala som chripku pred asi 8 rokmi a vtedy mi islo hlavu roztrhnut a do toho kasel,ja som ozaj myslela,ze mi mozog vyleti von 😂 to bola taka bolest. Po vyse tyzdni presla. A potom pri korone to iste priserna bolest hlavy.

silvia2909
autor
18. feb 2025

@taktotedanie
@marca12
@markaterka ďakujem za ukludnenie😉 je to tak nepríjemná bolesť že sa bojím až zakašľať , vtedy to cítim najviac, pri každom pohybe tiež ale tak asi to tak má byť teda 😊

deti95060810
18. feb 2025

tiež ma bolela.. pomohol mi paralen, alebo zakaždým keď sa mi znížila teplota...

remaadja
18. feb 2025

@silvia2909 mňa teraz pri chrípke ukrutne bolela hlava 4 dni vkuse, nič nezaberalo

unicornlady
18. feb 2025

Ja som túto zimu bola chorá vyše mesiaca, stále ma to držalo, aj tá bolesť hlavy, niekedy viac, niekedy menej, ale to aj z toho suchého dráždivého kašla.
Ja mávam migrény, takže ja som si nič nedomýšľala. Vedela som, že raz to prejde.

sandra632
19. feb 2025

@silvia2909 Mňa zvykne takto pobolievať hlava z upchatých dutín.