icon

Bolesť hrdla po vyberaní zubného nervu

Včera o 19:47

Včera som bol u zubára vyberali mi nerv, 2 hodiny som bol vnútri. Dnes od poobedia ma bolí pri prehltani trosku. Cítim hlieny ale ja stále a chcem to dostat von tak trosku som drazdil hrdlo. Dávam si gevoreice a tantum verde vysoke dávky vitamínov.

Pridávam fotky. Čo tam vidíte ako to vyzerá?

Čo mám robit? Niekedy bolí Niekedy nie.

Bolesť hrdla po vyberaní zubného nervuBolesť hrdla po vyberaní zubného nervuBolesť hrdla po vyberaní zubného nervu
minenkaa
Včera o 19:51

Boze dobrý

irusa
Včera o 20:06
@minenkaa

Boze dobrý

@minenkaa princezná Fantaghiró a Jaskyňa Zlatej ruže

motylik2559
Včera o 20:14

@anonym_autor Ty si rozdrazdis hrdlo a potom sem postnes fotky co vidime? Vidime...🤔🤔🤔 hypochondra?🤷‍♀️🤦‍♀️

enmery
Včera o 20:27

Vidím tam hlavne veľmi zle zaplomlobované zuby...

autor
Včera o 20:44

Ale čo hrdlo?

minenkaa
Včera o 20:45
@anonym_autor

Ale čo hrdlo?

@anonym_autor je vhodne

autor
Včera o 20:52
@minenkaa

@anonym_autor je vhodne

@minenkaa co? Nerozumiem

minenkaa
Včera o 20:55
@anonym_autor

@minenkaa co? Nerozumiem

@anonym_autor na hlboký oral

gregik66
Včera o 20:56

Vyzera to normalne. Mal si dve hodiny otvorene usta, mas ich suche. Ked tak preplachni salviovym cajom. Do par dni to prejde

sisska96
Včera o 20:56
@enmery

Vidím tam hlavne veľmi zle zaplomlobované zuby...

@enmery už máme aj zubára....

autor
Včera o 21:00
@gregik66

Vyzera to normalne. Mal si dve hodiny otvorene usta, mas ich suche. Ked tak preplachni salviovym cajom. Do par dni to prejde

@gregik66 nemal som otvorené usta

autor
Včera o 21:00
@gregik66

@gregik66 ano mal ale to včera a včera ma nebolelo ale dnes ma boli včera bolo pohode aj odsávacku mi dali

gregik66
Včera o 21:16
@anonym_autor

@gregik66 ano mal ale to včera a včera ma nebolelo ale dnes ma boli včera bolo pohode aj odsávacku mi dali

@anonym_autor to vobec nevadi, mal si odsavacku = sucho v ustach = podrazdene… prejde to

maminaopora
Včera o 21:24

Za mňa sú mandle čisté, bez iritácie či začervenania a opuchu. Skôr možno ak je bolesť tak môžete mierne ľadovať, to zvykne pomáhať, neviem však ako s tým zubom, aké máte odporúčania od stomatológa.

autor
Včera o 21:54
@maminaopora

Za mňa sú mandle čisté, bez iritácie či začervenania a opuchu. Skôr možno ak je bolesť tak môžete mierne ľadovať, to zvykne pomáhať, neviem však ako s tým zubom, aké máte odporúčania od stomatológa.

@maminaopora teraz mi vyšiel velky hlien a bol tam aj krv.

maminaopora
Včera o 21:56
@anonym_autor

@maminaopora teraz mi vyšiel velky hlien a bol tam aj krv.

@anonym_autor záleží koľko krvi tam bolo, ako je to s lokálnou citlivosťou, kde pociťujete bolesti?

autor
Včera o 22:00
@maminaopora

@anonym_autor záleží koľko krvi tam bolo, ako je to s lokálnou citlivosťou, kde pociťujete bolesti?

@maminaopora v krku. Niekedy bolí Niekedy nie. Trosku krvi

pasomnica
Dnes o 03:27

Ešte viac do hrdla by sa nedal napchať ten foťák, nech lepšie vidíme?

autor
Dnes o 06:03
@pasomnica

Ešte viac do hrdla by sa nedal napchať ten foťák, nech lepšie vidíme?

@pasomnica teraz provokuješ?