icon

Bolesť hrudníka

lubica1985
5. jan 2017

Posledny tyzden pocitujem taky tupy plak na hrudniku, ako keby ste tam mali nonstop nieco tazke polozene...nakoniec sa do toho ozvalo aj mravcanie v rukach, akurat, ze nie iba konceky prstov, ale zbudila som sa v noci nato, ze mam strpnute obe cele ruky.. samozrejme bola som u lekarky, cakaju ma odbery na buduci tyzden, neurolog a plucne... cakala som, ci ma neposle hlavne na ekg, ale ze vraj nie ej potrebne...zatial mi odporucila len magnezko na doplnenie vitaminov a ze vysledky ukazu,co dalej...podla lekarky je to vraj vsetko len z nedostatku vitaminov (kedze kojim s rocnou prestavkou uz 4ty rok vkuse), a bolesti chrbta, priotm az take bolesti chrbtice nemam, sem-tam asi ako kazdeho bezneho cloveka, pripadne tetanicky syndrom...len teraz ta bezmocnot a strach, ked cely den mate tlak na hrudniku, ste slaby a vecer idete lahnut s tym, ci vobec rano vstanete... mam par dorych hodin, ked je dobre, len potom zoberiem dieta na ruky, spravim nieco viac v domacnosti a bolesti sa vratia a zas sa trapim minimalne poldna kym ustupia...viem, ze psychika robi vela, ale nejak to ovplyvnit velmi nedokazem...najhorsie je to cakanie najblizsie dalsie 2tyzdne, kym sa dostanem na nejake vysetrenia a budem vediet aspon dufa, ze dobre vysledky a bolesti budu fakt z chrbtice... mate niektora podobne skusenosti, zdravotny problem? Nejak sa bojim, ze za tym nebude iba bolest chrbta ale nieco viac...

erickatt
5. jan 2017

@lubica1985 to fakt bude z chrbtice.

taliansko1
5. jan 2017

Ahoj ja mám to isté z chrbtice bola som aj na vyšetreniach a lekarka mu dala lieky a infúzny no nič moc a včera som bola u fakt dobrej maserky mi to nejak tam popukalo a dnes super nočná tam neboli aj ruky netrpnu

janinah
5. jan 2017

berieš hak? v okolí bol prípad- bolesti na hrudníku,únava,sťažené dýchanie...ženu liečili na chrbticu a to bola embolia v pľúcach z hak☹

lubica1985
autor
5. jan 2017

@janinah nie praveze neberiem...uz v podstate ani neviem k comu priradit tu bolest... lekarka mi povedala, ze srdce to isto nie je, kedze srdce neboli... tak dufam, ze to bude len z chrbtice, lebo ta bolest je sustava noc-den... a najhorsie je to cakanie teraz

libawet
5. jan 2017

@lubica1985 je rozdiel bolesť a len tlak na hrudníku. Ja som mala len ten tlak bez bolesti ( bolesť môže indikovať už niečo aj vážnejšie ), vyšetrenia, odbery, RTG pľúc, chlamýdie, štítna žľaza - všetko negatívne, tlak a pocit, že nemôžem až tak dýchať ako som dýchala však pretrvával, do toho tiež akoby tetánia. Stav mi trval od konca augusta do Vianoc, až cez sviatky som nasadila koloidné striebro, striekala si ho do krku ( vyskúšala som všetko, cez sirupy, čaje, masáže, čínsku liečiteľku...), až to pomohlo ( ničí baktérie v tele, čistí...)