icon

Bolesť kĺbov

11. okt 2023

Zdravím, píšem sem s prosbou o radu... Som po operácií po ženskej stránke, t.j. odstránenie maternice... Od operácie uplynul nejaký ten čas a ja si všímam na svojom tele výrazné zmeny... Bolesť kĺbov a všeobecne bolesť dolného stehenného ústrojenstva čo má za príčinu problémy s chôdzou... Mimo toho mám od operácie problémy s únikom moču a necítim kedy moje telo potrebuje vykonať akúkoľvek potrebu... Aby toho nebolo málo beriem aj tabletky na spanie ktoré ma počas dňa držia pri vedomí a som vďaka nim schopná fungovať ako tak no nie je to boh vie aká prechádzka ružovou záhradou. Okrem toho sa musím starať o chod domácnosti čo pri mojom zdravotnom stave nie je kompletné... A týmto by som Vás chcela poprosiť o radu ako by ste sa k mojej situácií postavili vy po prípade čo by ste mi poradili ak je tu niekto s podobnou skúsenosťou... Okrem všetkého som nabrala na váhe 16kg aj keď málo čo zjem, nepociťujem moc hlad a moja váha rapídne stúpa a blíži sa k trojcifernému číslu. Vopred veľká vďaka😕

aurelia2000
11. okt 2023

Ktoré tabletky na spanie ťa držia počas dňa pri vedomí? To si ako myslela?

alison11
11. okt 2023

Ahoj,nemám skúsenosť,ale na nete som čo to čítala o odstránení mternice ke´dže v budúcnosti je možné,že o ňu prídem kvli zlej zrážanlivosti krvi a silenj ms.Tak bolo tam písané,že po odstránení maternice a aj vaječníkov nastáva menopauza a teda rednutie kostí,možné úniky moču,únava,nespavosť,podráždenosť a priberanie na váhe.Na vašom mieste by som šla ku gyn. a povedala svoje ťažkosti,on by Vám mohol dať rady čo a ako postupovať,prípadne by Vás poslali na endorinológiu,kde by Vám nastavili hormonálnu liečbu ktoré Vám chýbajú keďže sa Vám už netvoria a teda by ste nepriberali a aj by ste sa lepšie cítili a na únik moču sú na nete cviky panvovým dnom ktoré ho posilujú a gyn. by Vám vedela predpísať vložky na moč.