icon

Bolesť kostrče po cisárskom: Skúsenosti a rady

2. feb 2025

Už som po seštonedelí a zhruba 3tyzdne ma boli vzadu kostrč, bolí to pri ležaní, sedení, vstávaní, rodila som cisárskym.... Stalo sa vám to niektorej? Z čoho to môže byť? Ďakujem

martinmmartin
2. feb 2025

najskor pylonidalna cysta. Bezny kozny problem. Musi sa vyrezat inak budes mat taketo peklo pri kazdom sadnuti. Kludne zacni googlit, je to uplne bezna vec

henii
2. feb 2025

Zájdite ku gyn fyzio

henii
2. feb 2025

@martinmmartin predpokladám, že keďže je žena zhruba mesiac a pol po pôrode tak pes bude zakopaný presne tam 🙂 bábätko môže žene počas pôrodu hlavičkou vychýliť kostrč . Okrem toho, sinus pilonidalis postihuje viacej mužov ako ženy

martinmmartin
2. feb 2025

@henii beriem beriem , kazdopadne ked sa nato niekto kukne tak autorka vydez toho ziskova

henii
2. feb 2025

@martinmmartin no akurát čítam, že rodila cisárskym 🫣

autor
2. feb 2025

Veď to je mi divné, že to mám po sekcii... musela ísť sekciou kvôli tomu, že bábätko bolo uložené priečne, je síce pravda, že predtým bolo otočené dlho dole hlavkou a vraveli, že veľmi už bolo nízko, tak neviem či sa mohlo niečo roztiahnuť tam nižšie ešte predtým alebo čo.... mám aj bežnú kontrolu u gyn už absolvovanú a tam bolo všetko ok, myslela som, že som možno dlho sedela alebo ležala a je to stuhnuté, ale už to je dosť dlho...

henii
2. feb 2025

Myslela som gynekologickú fyzioterapiu 😊 tam by som zašla určite. Ja som to mala tiež po pôrode, asi rok, bolo to neznesiteľné, oblieval ma pot vždy, keď som sa postavila, keď som sa začala viac motať za malým, prešlo to 😀

autor
2. feb 2025

@henii ďakujem za radu, a pôrod ste malý prirodzený, či tiež po sekcii?

henii
2. feb 2025

Prirodzený