Bolesť krčnej chrbtice len na jednej strane
Co to znamena zeny? Ze je to stuhnute alebo uz mam tak nievo vyskocene ? V kuse len na lavo ma boli je to nehorazne ☹️Dr mi nedal nic lebo som tehu..
@dlucy tak som zvedava asi sa to ukaze az na mr.. Ja som bola pred dvomi rokmi no nebolo este nic este len neske tlacenie na duralny vak co je (vraj) este nic ..
A za tie 2 r si začala cvičiť, rehabilitovať?🙂lebo, keď to bude tak pokračovať tak jedného dňa zo svalovej disbalancie to bude platnička, keď dlhodobo zle zatazujes chrbticu
@luccija chodim na masaze aj orecvicim vzdy ponoze len na chvilu ale nechapem ako ju pretazujem ved som pravacaka skor pravu stranu zatazujem . Na lavo ennosim ani kabelku, s lavackou malo co robim..
Nejde o zaťaženie nosenim tej strany ale polohu... rehabilitácie a cvičiť. Mňa vždy len jedna strana boli, nevidím na tom nič zvláštne.
Nemáš zlú podusku?
Ake si mala priznaky?
@nikpa nie mam novy matrac a anatomicky vankus
@dlucy ako si dopadla
Idem az 16:30
@dlucy tak daj vediet
Ahoj, no ja riešim od zimy to isté. Pomáhajú mi masáže, mala som to aj "ofuknute" a masér robí, čo sa dá. Môžem ti poradiť, že je dobré ležať úplne na rovno, ďalej voltaren krém (neviem ale, či ako tehotná môžeš, zisti) no a ja som chvíľu musela užívať aj almiral a i e lieky. Teraz je to už trochu lepšie ale riešim to stále. Držím nám palce
@altaya dakujem a preco to lezanie na rovno je take dobre?

Aj mne vystreluje krcna chrbtica len na jednu stranu zajtra mam neuro kvoli tomu.