icon

Bolesť močového mechúra

melasinda
19. dec 2017

Ahojte, už 2 mesiace ma trápi nasledovný problém, preto som sa obrátila po radu aj tu k vám. Začalo to obyčajným zápalom močových ciest. Pálenie a rezanie po prvých ATB pominulo, no odvtedy ma stále akoby bolí mechúr, niečo na neho tlačí, často ma tam akoby čosi škre,alebo strašne svrbí...ale najviac to pociťujem ako neskutočný tlak, pri močení ma nič nebolí (v moči ani nie je krv). Začala som behať od urológa ku gynekologičke. Najprv mi v moči zistili zlatého stafylokoka , liečila som sa ďalšími ATB, bolesti neprešli, potom mi zistili v moči ureaplazmy (na prvý krát to ani nedali vyšetriť...nerozumiem prečo), tak isto som sa liečila ATB, a problémy stále pretrvávajú. Na urológii som podstúpila aj cystoskopiu, kde mi urológ povedal, že čo sa týka mechúra, je to všetko v poriadku, a že to nie je jeho záležitosť. Gynekologička tak isto tvrdí, že z jej strany je to v poriadku. Už som zúfalá, mám nepríjemné bolesti už 2 mesiace a stále sa nič nezistilo. Vyše mesiaca užívam petržlenový olej, kapucínku aj extrakt z brusníc. Vraj mám ísť na neurológiu, či nie je problém v nejakom nerve alebo čo. Dosť pochybujem, že tam niečo zistia, ale skúsim to. Preto Vás prosím o radu, či tu niektorá z Vás nemala podobný problém. Už som naozaj zúfalá.... Môžete kľudne aj IP. Ďakujem.

Strana
z2
babulka82
16. feb 2018

@melasinda www.bioharmonia.sk pozri si tuto stranku tam si precitaj viac.Nie zo dna na den ale asi tak po troch dnoch co som tam bola ma to preslo.

melasinda
autor
19. feb 2018

@babulka82 Ano, tú stránku som pozrela, ale nič konkrétne o liečbe som tam nenašla. Píšu sa tam problémy s fajčením, či migrénami, nič také, čo máš ty alebo ja. Preto by som bola rada, keby si bola konkrétnejšia a povedala nám, ako to priebiehalo, čo konkrétne ti vlastne spravili...Myslím, že by sme si tu mali vzájomne poradiť a podávať skúsenosti nie len link na stránku (to nič v zlom). Budem rada Ďakujem.

babulka82
19. feb 2018

@melasinda neviem to popisat prepac.Prides tam napoji ta na taky pristroj kde polozis len ruku a tam mu zobrazi na obrazovke vsetky organy v tele ktore zle funguju.Mne tam ukazalo ladvinu a vraj som mala piesok v nej a z toho ten mechur bolel.Potom ma napojili ma tu biorezonanciu ktora vyrovnava frekvenciu v tele a harmonizuje organy ktore zle pracuju.Neviem ci veris na taketo veci ale my tam dlho chodime a vzdy nam pomohli a s detmi.

kacena85
29. nov 2018

Zienky aj ste uz vsetky ok?mna toto trapi roky a kedze mam aj endosku tak dr sa vyhovaraju na to.a tiez dokola bolesti na pravej strane dolu.v moci som mala dake bakterie a dal mi atb.bolest ustupila no po tyzdni zase spat...a dokola a kedze mam aj hit a lakto into tak beham gastro gynek.ale u uro som bola velmi davno no obvodny mi tam ani nekazal ist..

monha1
16. nov 2019

Dobrý deň, reagujem na Váš prispevok o bolesti močoveho mechúra. Ocitla som sa v podobnej situácia a som už zúfalá. Pomohlo Vám niečo. Budem vďačná za radu.

kacena85
16. nov 2019

@monha1 mne kapucinka alebo kvapky od bylinkarky , je v zbrojnikoch .ma aj caje.to mi pomohlo a este odporucam macat nohy v teplom kupeli so solou ale len chodidla.a kazdy tyzden dva x caj z petrz.vnate.ta je top

lienocka2808
30. mar 2020

ahojte, mozem sa spytat melasinda, co ti vtedy zistili s tou bolestou podbruska? ja mam nieco podobne uz dva mesiace, pobehala som urologa aj gynekologicku a nevedia mi prist na to, co to je. Mala som zapal mocoveho mechura, curala som az krv, potom mi dali biseptol a odvtedy ma boli brucho, uz to je cez dva mesiace. Kultivacne moc cisty, sono obliciek a mechura ok, cytologia mocu ok. Gynekologicke sono, aj vnutorne ok, kultivacia gynekologicka ok. Akurat mam zhorsenu cytologiu na LSIL, ale krcok opticky vyzera ok, ze to nie je pricina bolesti. Ja sa uz zblaznim, lebo neviem co mi je. Ta bolest je taka tupa, mam to v podstate vacsinu dna, v noci ked lezim a rano to nemam. Niekedy je to lepsie napriklad den to nemam, a na druhy den sa to zase objavi. a takto dookola.

ananasko
10. sep 2020

@melasinda ahoj, prosim Ta ako si dopadla? Zistilo sa od coho boli tie bokesri? Lebo ja mam presne to co si pisala. Dakujem za odpoved

macikaaa
20. mar 2021

@ananasko Dobrý ženy čo máte problém s neustálym pocitom na močenie, pálenie močového mechúra.... našli ste nejaké riešenie? Lebo ja to mám už dlhé roky a žiadny posun. Všetky testy negativne že mi nič nieje. Ďakujem za info.

vyšetrenia

michaelka_
21. mar 2021

@macikaaa ahoj, nedávno mi boli urológom predpísané lieky uro-vaxom na posilnenie imunity močového traktu. Zatiaľ skoro hodnotiť.

mari_anna
Autor odpoveď zmazal
michaelka_
18. apr 2021

@mari_anna jedno balenie je na 3 mesiace a potom sa berie ešte ďalšie tri. Uvidíme.

viali_21
22. mar 2023

@melasinda ahoj, prosím ta pomohlo ti niečo ? Mám podobný problém, ďakujem

misickajakubko
3. apr 2023

Ahojte. Vidím, že nás je viac s rovnakým problémom. Mne to začalo bakteriálnym zápalom močových ciest, ktorý mi trvá 7 mesiacov. Vybrala 10 druhov ATB. Po ATB chvílkova ulava od bolesti. Keď ma chytí riadna bolesť, mám problem prejduť z izby do izby. Neviem tu bolesť ani opísať.Tupý tlak na mechúr, bolesť a pocit akoby mi tam niečo tlačilo, zavadzalo......a o pocite palenia a štipania ani nevravím. Uzívam UROVAXON uz 3 mesiac....no ziadny vysledok, a o doplnkoch, ktore som dom do seba nstlacila ani nehovorím. Urologicka mi vraví, ze problem bude niekde inde. Tak som šla gynekologovi, ten vravi, ze všetko je ok, ze si mam dat vysetrit stolicu. Tak uvidím, ci sa nieco zisti týmto smerom. Uz som zufala po 8 mesiacoch trapenia......

ivet1908
5. apr 2023

Dievcata ja mam tiez problem s mocakom. Po prelieceni antibiotikama v januari mam stale bolesti, pichanie v moc.rure. Hlavne po vycikani, nemozem si ani sadnut. Niečo tam citim, boli to. Cystoskopiu mi robili už vela krat, dokonca mi vypalovali v narkoze lozisko v mechure. Moc mam negativny.

misickajakubko
6. apr 2023

@ivet1908 na cystoskopii vam nič nezistili? Ja mam tiez bolesti...neviem už na koho by som sa obratila, pretoze tie bolesti, ktore mi bránia pohodlno bez bolesti chodit a sediet sú neznesitelne.

ivet1908
13. apr 2023

@misickajakubko na cystoskopii som bola teraz. Už mi povedali, že je to pekne zahojené, nevedia, čo tam stale boli. Som objednana na neurologiu, že asi nervy. Ako Vas to boli? Napiste mi sukromne ak chcete.

nataliapalmova
26. jún 2023

@ivet1908 dobrý deň, aj ja mam pichanie niekde v moc. Cestách už zopár mesiacov. Pomohlo vám niečo?

ivet1908
26. jún 2023

@nataliapalmova napiste mi sukromne.

nataliapalmova
4. júl 2023

@ivet1908
Písala som vam.

zlatican
19. júl 2024

@melasinda A tá cystoskopia bola bez bolesti?

map0007
14. okt 2024

@melasinda ako Vám zistili prosím endometriozu,ako sa máte teraz,čím to nakoniec bolo.

sofia1410
30. apr 2025

@melasinda ahoj prosim ta prestalo to bolenie

sofia1410
3. máj 2025

@melasinda ahoj aj ti to preslo pomohlo ti nieco? Prave mam nieco podobne a som zufala s toho

sofia1410
3. máj 2025
@babulka82

@melasinda ja mam ten isty problem a vsetky vysetrenia ok a mna stale boli mechur nalievam sa cajmi a vcera som si dala uz algifen co ma to bolelo a bolo mi az na vracanie.Pred mesiacom som mala zapal moc .ciest a odvtedy to.trva.Pri moceni ok ale stale ma boli spodok,akoby ma uz cela vagina bolela.Ked mi gynekologicka stlacila mechur skoro som odpadla.
@mayra666 a co ti.dal.na tie kamienky? Kolko toho piva si vypila denne?dakujem

@babulka82 ahoj a co ti pomohlo?

vorkola
23. okt 2025

@melasinda Je to sice starsia tema,ale ako si teraz na tom ,aj ja strasne trpim

Strana
z2