Bolesť nohy a starostlivosť o dieťatko
Mam taky problem ze ako mam malu z namahania, brania ju na ruky, upratovani atd. mi udiera bolest do nohy alebo skor do oblasti bedroveho klbu, vcera som az 7 hodin nemohla chodit, bola som u doktora i u ortopeda, vsetko je ok proste z namahy-setrit sa,no ako sa da pri malom dietati setrit ked prave teraz zacina lozit, santit.Vcera bolest taka akokeby mi do 1 miesta pri kracani pichali niekolko ihiel. Co by ste mi poradili aby sa mi toto neopakovalo a normalne ficala pri malej. Lekari len dat si tabletku od bolesti, menej robit atd. Pomozu nejake specialne cviky alebo na koho sa este obratit.
,,,môžes to mat z poskodenej platničky....ja momentálne riešim to isté...ja som však už 5 rokov po operácii....a začali sa mi problémy vracať...momentálne nemám bolesti ale trpne mi noha celá....veľmi sa bojim čo zasa bude...nepodcenuj to a chod čo najskôr k neurologovi...nedaj sa odbiť...ja som pre tou operáciou tiež nič o tom nevedela...najprv chod k neurologovi...ct, MR...aby zistili či nemás poskodenu platnicku...tiež som pred operaciou mala takého bolesti...nedalo sa mi stupiť ani na nohu....ano aj fyzioterapeuta treba riešiť, ale pokiaľ su takého akutne bolesti,tak cvičiť sa nemá...takže už sa opakujem, najprv zisti čo ti je....radim v dobrom....veľa šťastia a daj vedieť ako si dopadla,ak budes chcieť...prajem veľa šťastia

určite nejaký dobrý fyzioterapeut ukáže cviky,,,,,,