Bolesť nohy: Chrbtica, preťaženie alebo niečo iné?
Zdravím, možno sa budem opakovať ale... nohy ma zvyknú bolieva, to nie je novinkou. Asi 2.deň ma začala bolieť ľavá noha, konkrétne medzi pätou a lýtkom. Bolesť je taká divná, páli ma miesto (viď obrázok) najmä pri dotyku. Môže sa jednať o bolesť vyžarujúcu z chrbtice, preťaženie alebo niečo iné? Natieram si nohy masťou, stále taká blbá bolesť... snáď to nebudem trom
Čo pomohlo ? Ďakujem za odpovede

🍏 Môže to byť aj achillova šľacha, vnútorné varixy, natiahnutý úpon, absencia ortopedických vložiek ... . Určite rieš návštevou lekára. Aj tie tvoje bolesti treba riešiť - "nohy ma zvyknú bolievať " - chrbtica, u žien ženské orgány ... Nech sa polepší 🌞 .
Mne pomaha cvicenie a masaze, ale ja kvoli inym problemom nechodim spravne, tak ma z toho bolievaju vsetky svaly/upony. Palcivu bolest na spodu lytkoveho svalu mavam, ked mam prilis tuhe lytko a chodidlo, mam pocit ze mi to tam potom drazdi nejaky nerv. Davam si to masirovat co 2-3 tyzdne.
@lenkakravcova bol som, vraj trombóza to nebude...
@fifozbs aj ste zistili preco vas to boli? Mna to na tomto mieste ale na pravej nohe boli uz tyzden.
@fifozbs aj ste zistili preco vas to boli? Mna to na tomto mieste ale na pravej nohe boli uz tyzden.
@cacorka2704 drieková chrbtica, sedací sval - najskôr

@fifozbs cez internet ti to nikto nezistí. Môže to byť kľudne aj tá trombóza a môže to byť aj obyčajná svalovka.. Choď čo najskôr k lekárovi, nech sa ti na to pozrie, dokiaľ nie je neskoro.