icon

Bolest pod pazuchou trvajúca už dva týždne

Včera o 18:00

Ahojte , citim bolest pod pazuchou uz druhy tyzden a ked pripazim ruky, nieco mi vadi, taka tupa bolest, niekedy saa to zlepsi a niekedy zhorsi, mala som aj zapalene hrdlo zdurene uzliny na krku ale uz nic necitim. Vcera som dostala menstruaciu, tak som si povedaa ze po nej pojdem k lekarovi, ked to neprestane. Koncom oktobra som bola na usg prsnikov a nic nenasli. Len ma zaujima ci ste to niektora nemala . Na dotyk necitim ziadnu hrcku. Napadlo mi ci to nebude natiahnuty prsny sval. Dcerka ma 3r 16 kil, tak ju dviham niekedy a aj spi so mnou.

amazonka13
Včera o 18:43

🍏 Ahoj, verím, že to nebude nič vážne. Všetko, čo popisuješ môže mať vplyv na pociťovanú bolesť. Prekonala si virózu, lymfatické uzliny v podpazuší sa zväčšujú najčastejšie pri vírusových aj bakteriálnych infekciách. Menštuácia tiež spôsobuje, že si citlivejšia na bolesť aj tlak, tiež labilnejšia po stránke psychickej aj fyzickej. Prsníky máš vyšetrené s negatívnym výsledkom. Nemysli a nepriťahuj si zlé veci. Telo sa po viróze aj menzese upokojí a určite bude všetko v poriadku. Veselého Silvestra a šťastný nový rok. 🌞

anonym_036c6f
Včera o 22:07

@anonym_autor mne sa toto deje posledne mesiace, len ja mam vyse rocnu dceru 15 kg 😬 vsimam si to pocas menstruacie a potom to zmizne. Pojdem na sono ale az o 2 mesiace mam termin. Ja dufam, ze to bude len nieco z pretazenia, od chrbtice. Nepocitujes tu bolest pri predklone najviac?