Bolesť pri úsmeve
Dobrý deň. Chcem sa opýtať, mam miernu bolest keď sa silno usmejem ,alebo urobím zlý pohyb tvárou, na dotyk na tomto mieste . Coto môže byť? Ďakujem

@zuzanka.zuzu nie ,aspoň o tom neviem, žeby som sa udrela.
@zuzanka.zuzu boli to akoby z vnútra,licna kosť ale na konci,nie cela
Môžu ti rásť 8ky (mňa bolia už aspon 3 roky a zub stále len čiastočne prerezaný 🙄), môže to byť problém so sánkou, môžeš tam mať nejaký sval nachladený…ak je to často a bolestivé, šla by som k zubárke.
Asi nejaký nerv,sval, čeľustná kosť. Bolí ťa to aj keď otváraš a zatvaraš ústa?
@zuzanita1609 len tak malinko. Nieje to silná bolest.
Podla mna to bude zub 🤔
Teraz som sa zasmiala a je to akoby aj pod tou kosťou,ale nie cela. Len ako na foto možno o trosku ďalej neviem to lepšie opísať
@mischel12 ja si myslím, že to budú tie úpony,svaly, ktoré spájajú čeľusť s lebkou
Asi zápal. Ale my len tipujeme, najlepšie doktor povie.
@zuzanita1609 jasne. Len ma to neboli stále. Iba keď sa usmejem ,alebo dotkne.🙄🙄🤔🤔
Teraz som si spomenula,nemôže to byť z toho ,že niekedy večer silno zatinam zuby?
@mischel12 áno,aj to môže byť 👍
Treba dať sánku späť
@danielahamar ako?
@mischel12 podľa mňa zuby. Mne to takto raz začínalo. Postupne silnejšie. Smerom ku uchu. Nakoniec to bol zubný nerv
@mischel12 no nemusi to byt zub, ale ja som to tak mala, uplne si pamatam ako som sa rano v praci silno zasmiala a ako som zdvihla kutik az k uchu tak brutal na tak zabolelo, az ma obarilo, som nechapala a vzdy ked som skusila taku grimasu urobit tak zabolelo.. bola to 8micka, zacala boliet az neskor
@mischel12 mne to tiež tak začalo a mala som to od zubu. A zub ma vôbec nebolel.
@mischel12 ahoj mám ten istý problém pri úsmeve má tiež bolí jak keby licna kosť alebo čo 😅 a dosť ....aj si nato prišla čo to môže byť? Jednalo sa o zub či niečo iné ?

udreté?