Bolesť pri žlčníku bez nálezu. Je to nerv?
ahojte,
boli ma uz par mesiacov na mieste kde je zlcnik ale CT aj sono ciste
moze to byt nerv?
napr v zime ked mi tuhne svaly na bruchu ci ked sa hybem
proste nezavisle od jedla.
hlavne ked som v strese to boli
nema niekto podobne?
lekar tvrdil ze moze byt ze tuk mi tam na nieco tlaci, mam dost tuku v tej oblasti.
@alenamihal no musim ist zveraj na hadicu ci to nie je vred. ale tak vred by takto bolel?
@alenamihal snad to mam tiez len sval :(
@alenamihal chodila som na rehab ale to asi potrebujem daky specialny cvik ze?
Ja som mala negunkcny zlcnik plny blata a zistili to az po operacii... vysetreenia neukazali nic
@aaadkaaa ale to by ani na CT nebolo vidno? viem ze blato je nebezpecnejsie nez kamene...:/ ale tak ked si namal nefukncy zlcnik, asi si mala aj zle travenie celkovo nie? toto ja nemam, mne travi normalne
S travenim som problemy nikdy nemala a koliky som mala aj z cistej vody a stresu. Na ct som nebola,ale bola som na MRi a aj na ,atazovom teste a vsetko bolo ok
@aaadkaaa ale blato by snad videli na vysetreni nie? uffff
No u mna ho nevideli
@aaadkaaa ako dlho si mala bolesti, ja to mam uz snad par mesiacov ale za posledne sa mi to zhorsilo lebo prezivam velky stres preto ma vystrasiliz e vred
Ja som mala problemy roky. Mala som kamene, v tehotenstve zmizli, potom som mala asi 4 roky pokoj a potom sa to vratilo, par rokov som vydrzala,ale uz to bolo v takom stadiu, ze stacilo sa trochu rozculit a mala som zachvat
Ja mávam tiež bolesti v oblasti žlčníka. Vyšetrenia na žlčník nič nepreukázali a skončili slovami: žlčník by mal byť v poriadku. Konkrétne žlčník a bolesti sa objavujú v súvislosti s jedlom, to mi tvrdil bývalý šéf záchranky. Mne zistili osteofyty na stavcoch to vyráža bolesť dopredu, chirurg je presvedčený že to je z toho. Mám helikobaktera, mala som tiež akútnu gastritídu, reflux zvýšenú tvorbu kyselín a najnovšie mi zle trávi tuky. To je jedno a druhým. Môže sa tam tvoriť kameň, to je niekedy ťažko zistiť
@maury kamene na CT neni vidno?
Podľa toho kde sú. Známej nevideli až pri operácii
Ja mávam tiež bolesti v oblasti žlčníka. Vyšetrenia na žlčník nič nepreukázali a skončili slovami: žlčník by mal byť v poriadku. Konkrétne žlčník a bolesti sa objavujú v súvislosti s jedlom, to mi tvrdil bývalý šéf záchranky. Mne zistili osteofyty na stavcoch to vyráža bolesť dopredu, chirurg je presvedčený že to je z toho. Mám helikobaktera, mala som tiež akútnu gastritídu, reflux zvýšenú tvorbu kyselín a najnovšie mi zle trávi tuky. To je jedno a druhým. Môže sa tam tvoriť kameň, to je niekedy ťažko zistiť
@maury na zapal zaludka daco beries?
Podľa toho kde sú. Známej nevideli až pri operácii
@maury robili ct aj sono, to by kamene nevideli?

Ja som tak mala a bola som na gastre aj sono vsetko ok a na gastre mi doktor povedal,ze to mam z jedneho svalu ,ktory ide od chrbta a ked mi stlacil ten sval,tak kua som sa skoro pocurala,taka bolest ..fyzio mi dal svaly dokopy a klo klop od vtedy nic...