icon

Bolesť pri žlčníku bez nálezu. Je to nerv?

3. feb 2025

ahojte,

boli ma uz par mesiacov na mieste kde je zlcnik ale CT aj sono ciste
moze to byt nerv?
napr v zime ked mi tuhne svaly na bruchu ci ked sa hybem
proste nezavisle od jedla.
hlavne ked som v strese to boli

nema niekto podobne?

lekar tvrdil ze moze byt ze tuk mi tam na nieco tlaci, mam dost tuku v tej oblasti.

alenamihal
3. feb 2025

Ja som tak mala a bola som na gastre aj sono vsetko ok a na gastre mi doktor povedal,ze to mam z jedneho svalu ,ktory ide od chrbta a ked mi stlacil ten sval,tak kua som sa skoro pocurala,taka bolest ..fyzio mi dal svaly dokopy a klo klop od vtedy nic...

autor
3. feb 2025

@alenamihal no musim ist zveraj na hadicu ci to nie je vred. ale tak vred by takto bolel?

@alenamihal snad to mam tiez len sval :(

autor
3. feb 2025

@alenamihal chodila som na rehab ale to asi potrebujem daky specialny cvik ze?

aaadkaaa
3. feb 2025

Ja som mala negunkcny zlcnik plny blata a zistili to az po operacii... vysetreenia neukazali nic

autor
3. feb 2025

@aaadkaaa ale to by ani na CT nebolo vidno? viem ze blato je nebezpecnejsie nez kamene...:/ ale tak ked si namal nefukncy zlcnik, asi si mala aj zle travenie celkovo nie? toto ja nemam, mne travi normalne

aaadkaaa
3. feb 2025

S travenim som problemy nikdy nemala a koliky som mala aj z cistej vody a stresu. Na ct som nebola,ale bola som na MRi a aj na ,atazovom teste a vsetko bolo ok

autor
3. feb 2025

@aaadkaaa ale blato by snad videli na vysetreni nie? uffff

aaadkaaa
3. feb 2025

No u mna ho nevideli

autor
3. feb 2025

@aaadkaaa ako dlho si mala bolesti, ja to mam uz snad par mesiacov ale za posledne sa mi to zhorsilo lebo prezivam velky stres preto ma vystrasiliz e vred

aaadkaaa
3. feb 2025

Ja som mala problemy roky. Mala som kamene, v tehotenstve zmizli, potom som mala asi 4 roky pokoj a potom sa to vratilo, par rokov som vydrzala,ale uz to bolo v takom stadiu, ze stacilo sa trochu rozculit a mala som zachvat

maury
3. feb 2025

Ja mávam tiež bolesti v oblasti žlčníka. Vyšetrenia na žlčník nič nepreukázali a skončili slovami: žlčník by mal byť v poriadku. Konkrétne žlčník a bolesti sa objavujú v súvislosti s jedlom, to mi tvrdil bývalý šéf záchranky. Mne zistili osteofyty na stavcoch to vyráža bolesť dopredu, chirurg je presvedčený že to je z toho. Mám helikobaktera, mala som tiež akútnu gastritídu, reflux zvýšenú tvorbu kyselín a najnovšie mi zle trávi tuky. To je jedno a druhým. Môže sa tam tvoriť kameň, to je niekedy ťažko zistiť

autor
3. feb 2025

@maury kamene na CT neni vidno?

maury
3. feb 2025

Podľa toho kde sú. Známej nevideli až pri operácii

siegi
Autor odpoveď zmazal
autor
12. júl 2025
@maury

Ja mávam tiež bolesti v oblasti žlčníka. Vyšetrenia na žlčník nič nepreukázali a skončili slovami: žlčník by mal byť v poriadku. Konkrétne žlčník a bolesti sa objavujú v súvislosti s jedlom, to mi tvrdil bývalý šéf záchranky. Mne zistili osteofyty na stavcoch to vyráža bolesť dopredu, chirurg je presvedčený že to je z toho. Mám helikobaktera, mala som tiež akútnu gastritídu, reflux zvýšenú tvorbu kyselín a najnovšie mi zle trávi tuky. To je jedno a druhým. Môže sa tam tvoriť kameň, to je niekedy ťažko zistiť

@maury na zapal zaludka daco beries?

autor
12. júl 2025
@maury

Podľa toho kde sú. Známej nevideli až pri operácii

@maury robili ct aj sono, to by kamene nevideli?

maury
14. júl 2025
@anonym_autor

@maury na zapal zaludka daco beries?

@anonym_autor nebrala som nič v tehotenstve. Predtým kombináciu dvoch druhov ATB

maury
14. júl 2025
@anonym_autor

@maury robili ct aj sono, to by kamene nevideli?

@anonym_autor na sone nemusia, závisí od toho kde sú, piesok na sone už vôbec nevidia. Na CT by mali