icon

Bolesť prsníka, pazuchy, ruky a lopatky

jefinka18
19. aug 2021

Ahojte, uz 2 tyzdne ma boli lavy prsnik raz na boku raz pod bradavkou, bolest ide az do ruky lopatky a pazuchy....hrcku som si nenahmatala, na sone som bola min.rok a bolo ok a idem znovu v pondelok....dost sa bojim ze to bude r...

kvetinka1797
19. aug 2021

@jefinka18 preboha nemysli hned na najhorsie 🙈 mna tak bolelo ked ma fajne ofuklo a zmokla som, mala som zapaleny nerv.. jedne antibiotika a preslo 😁

fiffinkaa
19. aug 2021

Ja to isté ide to z chrbtice..krcna a lopatka treba cvičiť, natret bylinkovým gélom.

0902426905
14. feb 2022

@jefinka18 pekný večer viem že je tento príspevok us starší ale mohla by som sa opýtať čo vám zistili ? Ďakujem za odpoveď

jefinka18
autor
15. feb 2022

@0902426905 ahoj, nezistili nic, bola som v sukromne na sone v BA a nenasli nic...postupne to prestalo boliet..zrejme to bola kombinacia stresu a chrbtice

0902426905
15. feb 2022

@jefinka18 ja mám presne tie isté bolesti mám 26 rokou a ktomu mam ešte 15 mesačné bábo ktoré dojcim stresy a nervy mávam veľmi často keďže manžel nieje doma celý mesiac je v robote
Všetko možné sa mi us rúca hlavou myslím len na najhoršie .
Na usg nesmiem ísť pokiaľ dojcim nechcem prestať dojčiť zatiaľ ešte
Veľmi pekne ďakujem za to že ste odpovedali 🙂

maryhlavacova
29. jún 2022

@0902426905 na usg môžeš ísť kľudne , len to treba osetrujucemu oznámiť, a pred vyšetrením odkojiť . Na usg bude vidno naviac mliečne žľazy.

ivkadurka
28. júl 2022

@0902426905 je hlúposť neísť na usg pokiaľ dojčis. Prevencia je dôležitá. Ja som koníka dve deti po sebe dokopy 5 rokov, to by som akože 5 rokov nešla na usg prsníkov? Určite choď. Ja som normálne chodila každého pol roka (mám tak nariadené, lebo som mala cystu a máme v rodine predispozíciu na CA ochorenia). Dojčenie nie je vôbec prekážka.

agatenka88
7. feb 2024

@jefinka18 môžem sa spýtať ako to nakoniec prešlo tá bolesť? Ja to mám teraz, lopatky, pazucha a všetko okolo. sono a mamog som mala ok, malé cysty.Uz som sa objednala fyzioterapeutovi.

nikawe
18. máj 2025
@agatenka88

@jefinka18 môžem sa spýtať ako to nakoniec prešlo tá bolesť? Ja to mám teraz, lopatky, pazucha a všetko okolo. sono a mamog som mala ok, malé cysty.Uz som sa objednala fyzioterapeutovi.

@agatenka88 zdravim, čítam a ze idem skusit napisat ako si nakoniec pochodila prosim....ja bola prave chyropraktika v decembri ma napraval preslo...teraz zas bolesti tie iste len jedna strana trosku aj hrudnik, prso-bradavka, pod pazuchou a aj chrbticu citim okolo lopatky....v tom decembri som bola na sone a bolo ok .. neviem vobec s kym to mam teraz riesit keďže som si myslela ze mi pomôže ten chyropraktik znovu, pomohol pekne ale tuto bolest co mam nepresla..cize s tym nieco mam...len akoze som stratena za kym ist ked neviem poriadne ani co to mam kde to mam, ta bolest je proste zvalstna....nenahmatala som si nic...totizto ono to je take tupé v tom prsniku neviem proste v ktorom presne mieste to je...ah....mam aj strach...ale ked citam tak podobne pripadu su predsa....no neviem co idem...

agatenka88
19. máj 2025
@nikawe

@agatenka88 zdravim, čítam a ze idem skusit napisat ako si nakoniec pochodila prosim....ja bola prave chyropraktika v decembri ma napraval preslo...teraz zas bolesti tie iste len jedna strana trosku aj hrudnik, prso-bradavka, pod pazuchou a aj chrbticu citim okolo lopatky....v tom decembri som bola na sone a bolo ok .. neviem vobec s kym to mam teraz riesit keďže som si myslela ze mi pomôže ten chyropraktik znovu, pomohol pekne ale tuto bolest co mam nepresla..cize s tym nieco mam...len akoze som stratena za kym ist ked neviem poriadne ani co to mam kde to mam, ta bolest je proste zvalstna....nenahmatala som si nic...totizto ono to je take tupé v tom prsniku neviem proste v ktorom presne mieste to je...ah....mam aj strach...ale ked citam tak podobne pripadu su predsa....no neviem co idem...

@nikawe ja bola u fyzioterapeuta, ten ma vyšetrili, niečo porobil a ukázal mi cviky ake mam cvičiť. Tak som cvičila, bola som asi 3-4x na masáž, podotýkam vyucenemu nie u tých kurzových maseroch a prešlo to. Hlavu som aj predstavila na iné zmýšľanie. Po roku ako keby sa mi to chcelo vrátiť, tak zas cviky co mi ukázal a zas maser. Jemu som povedala co kde ma ako boli a uz po prvom raze mi to o 70per polavilo

agatenka88
19. máj 2025
@nikawe

@nikawe a pred menštruáciou asi 14 dni ma ešte začali bolievat prsniky, hlavne na tej ľavej strane, dlho užívala kvapky Mastodynom ci ako sa presne volajú a nakoniec. Mi pomohla trojmesacna kura Indol 3c forte. Už nemám bolesti