Bolesť ucha
Ahojte už pol roka ma občas bolí ucho, nie je to stále. Deje sa to len v noci keď spím a zobudím sa na to, že veľmi ma bolí keď na ňom ležím a musím zmeniť polohu. Vtedy mám pocit že mi z neho vyteká nejaká vodička a bolesť prejde hned jak sa otočím. Neviete čo to môže byť ?
@blableblu ja som mala nakoniec zápal 🤷🏼♀️ Dosť silný, prišlo sa na to neskoro
A kde v uchu alebo ako?lebo mne sa to stáva iba v noci keď ležím na boku buď na jednej alebo druhej ako keby som si preletela ucho alebo neviem to opísať nie je to bolesť priamo v uchu v dierke ale hneď ako dáte prst do ucha nie do dierky ale 😂neviem ako to vysvetliť ,a ako vám na to prišli a aká bola liečba
@blableblu presne aj ja som to mala najprv len v noci. Trvalo to asi 3 mesiace, bolo lepšie a horšie a jeden deň to už neprestávalo bolieť a bola to neskutočná bolesť. Čistili mi ho a dali mi antibiotiká
A potom bolesť nastala už aj cez deň ?
@blableblu áno, už to bolelo stále a nič nepomáhalo až tie antibiotiká cca do 4 dni sa to už zlepšilo
No ja som momentálne po liečbe troch atb takze to asi zápal nebude aj všetky odbery crp aslo všetko ok takze u mna to bude asi chrbát
@kika831 U mňa zistil diagnózu neurológ ... ORL, stomatológ nula bodov, sa na mňa pozerali ako na retardovanú, keď som tam furt chodila, že ma bolí na jednej strane ucho, na druhej zuby ... takže starý hádam 80-ročný neurológ ma poslal na rtg a na základe výsledku zistil, že mám tieto kĺby kúsok vychýlené, potom, na základe jeho odporúčania, som šla na stomatochirurgiu.
@dzulli1980 na tej stomatochirurfii pomohli ? Presli bolesti ucha a zubov ?
@dzulli1980 To vás stomatológ ani ORL neposlali na rontgen? Ja som bola, takze keby to bolo to, tak by na to snad prisli. Lebo usi ma bolia uz asi tri roky. Zo zaciatku to bolo strasne, uz som prichadzala o nervy. A teraz ma k tomu bolia takmer cele zuby, akoby precitlivele a na nic neprisli.
@matrioska Prosim ako ste dopadli s tými bolesťami ucha a už aj zubov ? Ako je to po rokoch ? Prišli ste naro z čoho to bolo?

Presne toto mávam poslednú dobu aj ja len nič mi nevyteka ale budím sa ako by mi stŕpli ucho v nutri príšerná bolesť musím hneď zmeniť polohu ja som operovana aj na krčnú chrbticu tak myslím že to môže byt z toho ?