icon

Ako zmierniť bolesť v lýtku spôsobenú upchatými cievami?

19. nov 2024

Dobrý večer,

mavam bolesti v lýtku len na jednej nohe. Aj keď celý den sa nehybem. Som mlada, ale podla všetkého su to upchaté cievy,lebo som citala na internete, ze ked dvihnem nohu dohora a bolesť zmizne tak sú to cievy. Samozrejme budem teraz viac cvičiť a lepsie sa stravovať, ale existuje niečo na precistenie? Mate nieco odskusane?

tinkybinky
19. nov 2024

Prosím ťa hlavne chod najskôr k lekárovi !

mamina7070
19. nov 2024

doktor google 😳 kolko mas prosim ta rokov? skus studenu sprchu na nohy a dopln magnezko pripadne nejaky multivitaminovy prostriedok

earlgrey
19. nov 2024

Nečítaj hlúposti na internete. Choď k lekárovi.

autor
19. nov 2024

@mamina7070 Mám 23r a moc doktora nestíham najbližšiu dobu. Vždy tam zabijem celý deň v čakárni.

foxxie27
19. nov 2024

mala by si si ten čas nájsť…..tu končí všetka sranda, ak tam máš náhodou zrazeninu

rebi789
19. nov 2024

Určite choď lekarovi a skus nosiť kompresné ponožky/pančuchy

autor
19. nov 2024

Zrazenina to asi nebude lebo iny príznak nemam. Uz dlho mi býva zima na ruky a nohy,hlavne vecer a to aj cez leto. A je pravda aj že málo mám pohybu.

janinah
19. nov 2024

Aha,tak ty nestíhaš doktora a vadí ti čakanie v cakarni...tak asi bude lepšie,keď ta povezie záchranka,lebo niekde skolabujes...len aby už nebolo neskoro...

vanilkovazmrzka
19. nov 2024

Tak potom ked skolabujes budes stihat lezat v nemocnici? Nic v zivote nie je dolezitejsie ako zdravie a zivot samotny.

jenn7
20. nov 2024

Toto citat nechces ale aj tak ti to napisem. Moj otec mal dlhsiu dobu bolest v lytku, presne ako pises, ked nohu zdvihol, bolest presla a takto fungoval az kym nesiel raz ku lekarovi a o mesiac sa vratil domov bez nohy. Je na tebe, ci si najdes cas ist na vysetrenie….kym nebude neskoro.

majamat
20. nov 2024

vobec nemusis mat upchate cievy. niektore bolesti ani nemusime zistit z coho su. ja mam krcve ily, ale bolesti aj na miestach, kde ich nemam, reps iba na tych miestach a teda upchate cievy nemam.
takze dagnostika z google je o nicim. cievy sa sice upchat mozu a byvaju upchate v kazdom veku,a le teda rizikove faktory su v mladom veni nizke, preto je aj nizka pravdepodobnost, ze budu upchate. zanesenie ciev sa vyvija desatrocia.
no vylucit to vie len lekar .

dovod, ze sa ulavi po zdvoihnuti nohy moze byt aj idkrvenie zil, zmena napatia svaloch zmenpu polohy, uvolnenim nohy a pod.

gaia14
20. nov 2024

Sprav si na doktora cas. Manzel sa tiez vyhybal doktorovi s rovnakou bolestou, az skoncil na JISke s emboliou ked uz sa mu zrazenina uvolnila a isla do pluc. Tiez mlady, bez predpokladov, myslime si ze to mohlo byt po prekonani covidu, nikto nevie....