Bolesť v stehne a nezhubný nádor
Dobrý deň.
Našla som si na stehne pravej nohy útvar cca6x3cm,na chirurgii diagnostika nezhubný nádor ktorý si mám sledovať.Začal rásť a teraz je veľký 15x5cm.Na sone nič na magnetickej tiež nič,len ide o to,že cca pol roka mám bolesť od rozkroku ktorá mi strieľa do stehna a doznieva až v lýtku a bolesť cítiť až v hlave keď mi pichne v tom mieste.Bolesť je dosť intenzívna a stupňuje a vzniká keď si chcem obuť ponožky alebo dať nohy do tureckého sedu a teraz a pri plávaní.
Mám pocit ako by mi išlo niečo roztrhnúť v stehne.Na gynekológii všetko ok aj na neurologii.Už som zúfalá 🥺🥺
Má niekto podobne ťažkosti a ako s nimi bojuje.
Vopred ďakujem 🙏
@ifka22 ani neuvazuj a hned hladaj lebo 15x5 je celkom dost uz , aby sa nestalo ze ked k inemu prides aby ti nepovedal ze kde si bola doteraz
tento ma volne pozajtra https://www.navstevalekara.sk/lekari/chirurg--c...
A prečo ti to ešte nevybrali?
Nechcem ta strašiť,ale toto mal moj manžel na stehne,najskôr to bolo ma!e ako hrasok,vyzera!o to ako vriedok,potom to začalo rásť,ako vajce slepacie,no a ked uz to mal ako päsť,ze mu to vytrcalo cez nohavice išiel na chirurgiu,tam mu povedali ze to je tukovy nador,vraj nic vážne na druhý deň mu to vyrezali,len umrtvili ani ho neuspavali,potom ten nález poslali na histologiu a bum vraj rakovina v poslednom štádiu,do roka zomrel....vraj keby bol prisiel skôr...ale to nemusi byt tvoj prípad,ale určitého som isla este lekárovi.
@thereisabear vraj to nie je na operáciu.
@chiccco Toto isté sa stalo môjmu tatovi. Najprv ho noha bolela, mala hrčka na stehne. Vraj tukové, kázali mu viac behať/chodiť/cvičiť. Zväčšilo sa to, viac to bolelo. Keď to viac narastlo, urobili histologiu a rakovina/sarkom mäkkých tkanív. Aj mu to vyrezali, ale stihlo sa to rozšíriť aj do pľúc, kde sa spravili metastázy a nakoniec do čriev. Dva roky sa trápil, minulý rok zomrel 😔😔😔
daj si to vybrat a mas pokoj... mna tiez takto nadrapovali s prsnikom, sledujte sledujte.. clovek ma co robit ako sa trapit, sledovat a cakat. Vybrali a mam pokoj. jsne ak je takyto utvar niekde, zavadzia to, tlaci.. nezmizne sa,t ak to treba vybrat.

skus vymenit chirurga a ist pre iny nazor, kludne aj do ineho mesta