Bolesť žalúdka a 2 kg za týždeň dolu

23. dec 2022

Je pravda ,že takto ešte minulý týždeň som bola chorá...ale váha vtedy rovnaká teraz sa postavím mínus dve kilá..bolí ma žalúdok nechutí mi jesť.
Keď som to napísala do uja Googla tak mi to vyhľadalo....ani nechcem napísať čo....bože ani som nemala googlit.Teraz som ostala vystrašená....
Načo som aj ten telefón chytala do ruky.

kabinka11
23. dec 2022

Neviem co ti ujo Google povedal, ale predpokladám, keď si bola chorá, ze si brala tabletky. Takže za mňa obmedziť sladké a ťažké jedlá. Nasadiť diétu a za týždeň budeš fit.

autor
23. dec 2022

@kabinka11 rakovina žalúdka 😔😔😔😔áno antibiotiká 2balenia sumamend

autor
23. dec 2022

@kabinka11 práveže sú Vianoce a ja nemám chuť na nič...čo som sa vždy už prezierala.A ja som ešte nemala ani jeden koláčik 😔čo vôbec nechápem...nutim sa aspoň trošku jesť.

kabinka11
23. dec 2022

Brala si aj probiotika? Google Ti určil diagnózu?

aurelia2000
23. dec 2022

Ale to je normálne, že máš po chorobe a 2baleniach antibiotík problémy so žalúdkom, nechutenstvo a pravdupovediac, mala by si mať aj s črevami problém. Žiadnu rakovinu nemáš! Probiotiká si mala k tým antibiotikám? O koláčikoch ešte nesnívaj.

autor
23. dec 2022

@kabinka11 nie až teraz som začala...

autor
23. dec 2022

@aurelia2000 áno mám aj hnačky ráno

ja_mama
23. dec 2022

Google vzdy urci diagnozu rakovina na vsetky mozne priznaky, radsej nic negoogli 😀 ked si brala atb bude to s najvacsou pravdepodobnostou len rozhodene travenie

lenuska9999
23. dec 2022

Summed sú silné antibiotika a ak si počas liečby neužívajte aj probiotika je úplne pochopitelne, že máš podráždený žalúdok. A negoogli si prosím ta diagnózy, lebo tam ku všetkému napíše rakovinu

autor
23. dec 2022

@ja_mama ďakujem ja som sa tak vystrašila...😔

autor
23. dec 2022

@lenuska9999 si zlatá ďakujem ti....už negooglim úplne som sa vystrašila

aurelia2000
23. dec 2022

Hlavne sa upokoj. Tvoje organizmus potrebuje čas na regeneráciu, to tak nefunguje, že po poslednej tabletke vyskočis z postele zdravá ako rybička. Tým Googlenim si sama sebe vyrábas stresy.

luccija
23. dec 2022

Moja dcéra po Sumamede má hnačky, kútiky na ústach, a zozraty jazyk, až ju stole a to brala aj probiotiká.Ja pri chrípke som schudla 3 kg a ešte stále nemám chuť je to normálne.Nikdy neber ATB bez probio a iných vitamínov, mineralov

heln
23. dec 2022

tiez som mala minuly tyzden chripku, tento tyzden hnackujem a mam 3 kg dole. s inym problemom cakam na kolonoskopiu, takze ma to tiez vystrasilo, a ano ujo gugel najde vzdy to najhorsie, pri akomkolvek probleme. takze len racionalizovat, ze je to len z tej virozy. a tiez dufam, ze to prejde.

ja_mama
23. dec 2022

Naozaj sa neobavaj, ono sa to casom ucite upravi, probiotika pomozu. Drzim palce nech si cim skor fit 🙂

dzulli1980
23. dec 2022

ATB vždy rozhasia žalúdok ... a pokiaľ si nebrala pri ich užívaní probiotiká, ani sa nečuduj ... nasaď si probiotiká, chce to čas, žalúdok sa dá do poriadku ... a "negúgli", google je totiž "dobrý sluha, no zlý pán".

savanna
23. dec 2022

Pre toto som uz roky nejedla antibiotika. Mam citlive creva a vzdy po ATB som cele tyzdne doslova trpela v krcoch. Mne nepomahali ani probiotika vobec, vzdy som to musela tych par tyzdnov pretrpiet a potom sa to upravilo.
Odporucam nabuduce si poriadne rozmysliet, ci si das nasadit ATB. Niektori lekari ich predpisuju uz od dveri. Samozrejme, pokial ide o hnisavu anginu, zapal priedusiek/pluc alebo nejaku vaznejsiu infekciu, tak sa im clovek nevyhne. Ale na chripky, koronu, zapal hlasiviek, zapalene hrdlo ich naozaj netreba.

ildiko36
24. dec 2022

Pri rakovine žalúdka je odpor na mäso, to ze si schudla a bolí ťa žalúdok ,môžu za to aj atb, ked neješ schudnes! Netreba hneď na najhoršie myslieť, skus kúpiť cigelsku vodu,to keď nič vážne tam nie je napraví ti žalúdok. Ked to schudnutie rapidne sa zhorší vtedy už je dvôvod na navštevu gastroenterologa, v pripade sono brucha

anickabasnicka
24. dec 2022

me Sumamed taky pekne prohnal.jeste ted kdyz si na to vzpomenu,tak me boli bricho.nasad si probiotika,popijej kefir,jogurt,at si opravis strevni mikrofloru....a na gooogle nechod.ja si tak u doktora vyfasovala poznamku do karty- carcinofobik, strach z rakoviny. taky jsem googlila a skoncila u rakoviny prostaty