Bolesť žalúdka po každom jedle
Ahojte nema niekto niečo také že po každom jedle je jedno akom vás boli žalúdok ?
Ak áno ako ste to riešili ?
Mám iba 22r
Ako dlho to trva? Po crevnej viroze moze byt prechodne neznasanlivost niektorych potravin. Ak je to uz ldhsie, sla by som k obvodnej a pytala sa na gastro. Inak budes iba tapat, co by to mohlo byt... od intolerancii cez zlcnik a helikobaktera...
Mi ste nejaku virozu??ak nezaberaju lieky co je malo dostupné na žalúdok treba ist k lekarovi mna poslal na usg brucha dal lieky helicid nezabralo len trosku presli bolesti tak ma poslal na gastro zistili zapal pazeraka s tazkosti mam viac menej stale uz skoro rok mne kvapky gastritol zaberaju bylinkove su. Len treba zistit príčinu mne zistili aj intoleranciu na mlieko bohužiaľ mame potraviny ake mame ani domace nie su top ;) dost vela ludi zacalo trpiet s trávením
Mám to vždy keď mám stresové obdobie.. keď sa psychicky upokojim, zmizne to..
Áno, presne v tom istom veku ako ty som mala rovnaké ťažkosti, ktoré sa zhoršovali. Bola som na gastre a zistili mi helikobakter. Nasadili antibiotiká a potom už bolo všetko ok. Je tomu už cca 15 r.
Akurát teraz mám už žalúdok taký citlivejší. Napr. na večeru nič ťažké a ani nie veľa. To sa potom v noci budím na tazobu
Chod na gastro vysetrenie
Dávaš si cez deň aj čokoládu??

Môže to byť vred