icon

Bolesť žalúdka po pohlavnom styku

sima559
6. mar 2022

Bolesť žalúdka po pohlavnom styku ma to niektorá tak?

diamond007
6. mar 2022

@sima559 žalúdka z čoho? Veď ten je inde ako pohlavné orgány.

matullienka
6. mar 2022

V živote som o niečom takom nepočula, veď žalúdok je vysoko

miadi
6. mar 2022

Zaludok mas to zlte 😄nieco ine ta boli

luulinkaa
6. mar 2022

A niesi nejaka moc nervozna?alebo v strese?

sima559
autor
7. mar 2022

@luulinkaa s partnerom sme spolu 4 roky takže z nervozity ani zo stresu to nebude. Neviem čo za tým môže byť.

sima559
autor
7. mar 2022

@miadi ha, ha, ha viem presne kde sa nachádza žalúdok, tak ale aspoň si sa zasmiala. 🙃

sima559
autor
7. mar 2022

@diamond007 Áno, viem... ale ďakujem tak ďakujem za "info." 🤣🤣🤣

sima559
autor
7. mar 2022

@matullienka však veď práve, ja tiež nie, preto som sa to opýtala tu báb na Modrom koníku.

miadi
7. mar 2022

Vies zdravotne problemy treba riesit s dr nie na nete. Opytaj sa na gynde. Tu to znie vselijak vtipne. Ako troll ale osobne tvoja Dr ti Snad pomoze .Od toho tu je.

sima559
autor
13. mar 2022

@miadi nevidím, že by som tam niekde napísala, že čakám, že tu vyrieši môj zdravotný problém, len ma zaujímalo, že či sa s tým už niektorá stretla. 😉.... Je tu habadej báb, ktoré sem dávajú otázky typu: či sa niektorá stretla s niečím podobným, takže zrejme niesom jediná ktorá má nejaký zdravotný problém a zaujíma ju, či má nejaka iná baba s tým skúsenosti. 😉

raja95
Odpoveď bola odstránená
miadi
13. mar 2022

@sima559 a je tu aj vela trollou co sa pytaju hluposti.. v zivote som nepocula o ziadnej babe zeby ju po sexe bolel zaludok. Ale tak Snad tu taku najdes a ta ti podla svojej diagnozy pomoze odhadnut tu tvoju. Odkedy si napisala tento prispevok Uz si mohla byt profesionalne vysetrena ale ok ked ti to neponahla tak tvoja vec . Za mna je lepsia rada od doktora ako od pacienta.

sima559
autor
14. mar 2022

@miadi máš pravdu, je tu veľa trollou a ty si jeden z nich.😊 A u doktora som bola, takže nemusíš mať priblbé komentare. 😉