icon

Bolesť pri pohlavnom styku

11. feb 2021

ahojte baby ma niektora z vas skusenost z bolestou pri pohlavnom styku ? inac vsetko vpoho len pri pohlavnom styku mam bolest ako keby my na nieco tlacil rozmislam ist na gyndu ale teraz sa asi tazko dostanem kvoli tej korone z lekarne mozno nieco by ppmohlo neviem preto sem pisem

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
lyci
•
11. feb 2021

preco sa najskor neskusis objednat, ale rovno vymyslas, ze to nejde. ja som si daco nahmatala predvcerom, pozrela hned terminy gynekologa online a na druhy den (vcera) bola vybavena. ani som necakala, lebo tam nikoho nemal. inak som zvedava aky liek ti tu niekto poradi na ,,nieco ma tlaci a boli pri styku,,

autor
•
11. feb 2021

@lyci dobre tak sa objednam na gyndu ale pravdu povediac sa aj bojim co ak my nieco zistia

zlatica99
•
11. feb 2021

Treba zájsť k doktorovi, aj teraz počas korony keď si objednaná, tak ťa vyšetria

viikkki
•
11. feb 2021

Skus Ialuna čipky sú aj na bolesť pri pohlavnom styku ale chod aj na gyndu

maximilie
•
11. feb 2021

A je to novy partner, alebo si s nim dlho a tie problémy prišli odrazu? Lebo ak je to novy partner tak to moze byt veľkosťou 😄

autor
•
11. feb 2021
autor
•
11. feb 2021

Nie ten ísty som s ním už 7 rokov a nikdy predtým som to nemala neviem z čoho to môže byť ..tie čipky skúsim a prosím vás ako mám pýtať v lekárni že si prosím laluna čipky? ale určite pôjdem aj na gyndu za každú radu ďakujem baby

viikkki
•
11. feb 2021

No oni sú ialuna (veľké I 😄) a áno normálne tam prídete a vypytate si ialuna čipky oni ti ich dajú a daj si ich tak 3krat za týždeň a daj si ich deň pred sexom a uvidíš ci bude lepšie ak nie tak chod na gyndu ale uži ich aspoň 3 krát a keď ani potom nebude zlepšenie až potom chod, mne pomohli ☺️

autor
•
12. feb 2021

@viikkki dobre skúsim a ďakujem pekne v pondelok pôjdem do lekárne si ich kúpiť

mery1977
•
15. feb 2021

Ahojte ja mam taki problem že keď do mna vnika partner strašne ma to boly.

viikkki
•
15. feb 2021

@mery1977 a si dostatočne vlhká? Skúste použiť lubrikant

autor
•
19. feb 2021

@mery1977 mám tiež ten problém tiež má boly bola som na vyšetrenie všetko v poriadku tak neviem kde je problem

mery1977
•
3. mar 2021

@viikkki ďakujem

nessa123
•
24. apr 2021

Ja mám ten istý problém, ale nie úplne za každým. Počas ovulácie mám neskutočne bolesti pri sexe a ak neovolujem a mám bolesti, tak mi gynekológ vysvetlil, že mám zväčšený močový mechúr a pri sexe mi doňho partner naráža a to pociťujem ako bolesť. Musím sa predtým vycikať. A trošku si dávať pozor pri polohách. Niekedy to je naozaj neznesiteľná bolesť, ale nepomôžem si.